gulcicekkync HappyKids merhabalar bir konu başlığı açacağım ama fotoğraf yükleyemedim nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
aytenlikadin HappyKids mercimek çorbası kuru biber dolması salata kedi dili pastası yaptım hazır sımdıden dolmayı pişircem sadece benden bugünlük bu :) Dünde su böreği yapmıştım fikir olsun sizede 💖
Lolik Tutmaç çorba Pirinç pilavı Sebzeli dizme köfte Soğan dolması Sucuklu kaşarlı börek Kuru cacık Kaşık salata İftariyelik Kırmızı Erikli hibisküslü komposto Kadayıflı muhallebi Bugün misafir günü
Dedektifgadget Tarhana çorbası Sebze yemeği Yanına yoğurt yemekte çok çeşit aramayiz Tatlı olarak tiramisu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum 😅😅
Yasirefeninannesi Kızlar pazar kV leri çağıracamda menü Tarhana çorbası Beşamel soslu et patates püreli Salçalı bulgur pilavı Barbunya pilaki Sarma Börek Yoğurtlu meze Şekerpare nasılll
linosko1 Yasirefeninannesi guzel sadece corbayi ezogelin ya da mercimek yapabilirsin daha davetlik olabilir ☺️
myprincess1 HappyKids Bugün canımız menemen patates kızartması istedi 😅 kola ve sıcacık pide eşliğinde keyifle yedik Allah olmayanlara da versin Yarın ki menü İskender+ezogelin çorba
Seymapala Tarhana çorbası Güveçte patates püreli et sote Pilav Salata Humus Tatlı olarak ta dondurmalı irmik helva 🌸
Bebee Akşama iftara pikniğe mangala gidicez Tel şehriye çorbası Köfte biftek tavuk şiş sucuk yapıcaz Ortaya köz patlıcan biber salatası Pilav belki yaparım 🌺
Mrcasl-1 4 kaşık çorbası Garnitürlü beşamel soslu fırında tavuk Pirinç pilavı Kuru dolma Patatesli beşamel soslu ıspanak graten Havuç tarator Haydari Salata Muhallebili cevizli incir tatlısı Bugün misafir günü 🌺
uykusuzanne__ , bugünkü menüm Sucuklu Ispanak yemeği Etli mantı ev yapımı Salata Tatlı olarakta Sütlaç
rachelgreen_ Eşime Kuru fasulye, ben sevmediğim için bana kısır😂 Ayran Turşu Tatlı henüz yok pratik bir şeyler önerirseniz düşünebilirim 🥲