Yasirefeninannesi Komşuya davetliyiz bugün eşime kıyma çıkardım ne yaparım bilmiyorum 😀 pilavım var az dolma var çorba yapacağım bide
arasmommmmm Yasirefeninannesi yarım kilo kıyma 5 yemek kaşığı galete unu istediğin baharat güzel yogurursan özdeşir hep böyle yapıyorum hiç dağılmıyor 😊
Birdunyabircennetannesi Misafirim var bugün Mercimek çorbası Fırında sebzeli tavuk Pirinç pilavı Sigara böreği Salata Ve oktay ustadan gördüğüm kedi dilli meyveli tatlı adını bilmiyorum 😅
Marfa_marfusha Arap tava (ilk kez yaptım) Pirinç pilavı Mevsim salatası Tatlı olarak haşhaşlı revani yapmayı düşünüyorum
tuba44216_ HappyKids hayırlı ramazanlar herkese🥰 Mercimek çorbası Porsiyonluk güveçte kaşarlı köfte Pirinç pilavı Tatlıyı da kocam alsın bebişle ancak bu kadar😄❤️
Rez Sup çorba Yorgunlu köz patlıcan Et kızartması Yeşil mercimekli bulgur pilavı Sütlaç Son anda eşim iftara davet edildi, ben anneme geldim :))) bunları nasip olursa yarına yeriz artık
Bebee Tavuk suyuna tel şehriye çorbası Pirinç pilavı Haşlama tavuk Mütebbel, kaşık salatası Soğuk baklava 😋
NatashaRomanoff Bugünkü iftar soframızda; Cennet Çorbası, Hatay Kâğıt Kebabı, Pirinç Pilavı, Salata vardı 🤗 Allah bereket versin 😘🙏🏻
mutluannisbebis Tarhana çorbası İskender Bulgur pilavı yaparım yapabilirsem yanına Tatlı karar veremedim buralardan bakicam😂