Birdunyabircennetannesi Misafirim var bugün Mercimek çorbası Fırında sebzeli tavuk Pirinç pilavı Sigara böreği Salata Ve oktay ustadan gördüğüm kedi dilli meyveli tatlı adını bilmiyorum 😅
Marfa_marfusha Arap tava (ilk kez yaptım) Pirinç pilavı Mevsim salatası Tatlı olarak haşhaşlı revani yapmayı düşünüyorum
tuba44216_ HappyKids hayırlı ramazanlar herkese🥰 Mercimek çorbası Porsiyonluk güveçte kaşarlı köfte Pirinç pilavı Tatlıyı da kocam alsın bebişle ancak bu kadar😄❤️
Rez Sup çorba Yorgunlu köz patlıcan Et kızartması Yeşil mercimekli bulgur pilavı Sütlaç Son anda eşim iftara davet edildi, ben anneme geldim :))) bunları nasip olursa yarına yeriz artık
Bebee Tavuk suyuna tel şehriye çorbası Pirinç pilavı Haşlama tavuk Mütebbel, kaşık salatası Soğuk baklava 😋
arasmommmmm Yasirefeninannesi yarım kilo kıyma 5 yemek kaşığı galete unu istediğin baharat güzel yogurursan özdeşir hep böyle yapıyorum hiç dağılmıyor 😊
NatashaRomanoff Bugünkü iftar soframızda; Cennet Çorbası, Hatay Kâğıt Kebabı, Pirinç Pilavı, Salata vardı 🤗 Allah bereket versin 😘🙏🏻
mutluannisbebis Tarhana çorbası İskender Bulgur pilavı yaparım yapabilirsem yanına Tatlı karar veremedim buralardan bakicam😂
gulcicekkync HappyKids merhabalar bir konu başlığı açacağım ama fotoğraf yükleyemedim nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
aytenlikadin HappyKids mercimek çorbası kuru biber dolması salata kedi dili pastası yaptım hazır sımdıden dolmayı pişircem sadece benden bugünlük bu :) Dünde su böreği yapmıştım fikir olsun sizede 💖
Lolik Tutmaç çorba Pirinç pilavı Sebzeli dizme köfte Soğan dolması Sucuklu kaşarlı börek Kuru cacık Kaşık salata İftariyelik Kırmızı Erikli hibisküslü komposto Kadayıflı muhallebi Bugün misafir günü