atlasmomyyyyy Yoğurt çorbası Patates çanağında beşamel soslu tavuk Pilav Salata Tatlıda kararsızım Patates çanağında beşamel soslu tavuk harika oluyor denemenizi tavsiye ederim
2minika atlasmomyyyyy AA bugün gördüm bu tarifi yapayım diye kaydetmistim , çok lezzetli görünüyordu ilk defa deniycemm😍 afiyet olsun 🤗
Pisi Aaab27 bir kaşık unu yağda kavuruyorum. Yazdan yaptığım konserve domatesi döküyorum içine bir bardak süt katıyorum. Bir bardakta ilik suyu. Yeterli gelmezse kaynadıktan sonra su ekliyorum. En son blendardan geçiririyorım
Dlkuzn Aaab27 2 yemek kaşığı terayagında 2-3 yemek kaşığı unu kavur üzerine yarım şişe konserve menemenlik boşalt kaynamaya başladıktan sonra suyunu ver 10-15 dk kaynamaya devam etsin blendırdan geçirdikten sonra da yarım su bardağı süt ekle ve 2–3 dk daha kaynayınca altını kapat oldu bitti 😂😂😂
HeeSenCokBiliyon HappyKids orucu yalnız tuttuğum için kendime makarna ve salata yapcam 😅eşim de ne yerse yesin hiç uğraşamam yemeğiyle. Oysaki tutsaydı ne güzel sofralar hazırlardım
Aaab27 Domates çorbası, Fırında tavuk kanat Pirinç pilavı Hoşaf yeşil salata (Tatlı sabah oğluma meyveli kek yapmıştım çay ile onu yeriz) 😀
Tazeanne0134 HappyKids Ispanaklı ve pırasalı börek yanında çay ve ayran turşu Annemde içli köfte yapmış çorba yapacakmış akşama anneme gidecem yaptıklarımı alıp 😍
2minika Yağlama yapicam bende , normalde tek bu yetiyor ama oruç olunca önden bı çorba ile mideyi yormayalim dedim , yağlanmanın yanına hangi çorba yapılır bilen varsa yazabilirmii , aklıma bişey gelmiyor 🤭🤭
twobabymom_ 2minika domates veya klasik mercimek çorbası olabilir genelde hafif olduğu için domates çorbası tercih ediyorum
2minika twobabymom_ mercimek çorbasıni yeni yapmistim da şehriye çorbası olur mu acaba , domates çorbası eşim sevmiyor yoksa hafif çok güzel olurdu☺️☺️
twobabymom_ uykusuzanne__ Evet baktım bizde kiz kaynanamda böyle yapar hamuru açar bardakla keser patates koyar kapatırız haslar tereyağı salça isteyen yoğurt
Tambirmom HappyKids mercimek çorbası Fırında patates karnıyarık Pirinç pilavı Komposto Salata Kalburabastı
Ayzvedrya2 HappyKids mercimek çorba Sebzeli köfteli patates yemeği Ciğer kavurma Sade bulgur pilavı Şekerpare Kola ☺️
Sadekahvekalpben HappyKids Hayırlı Ramazanlar Yayla çorbası Mercimek yemeği Erişte Soğan domates salatası Ev yapımı yoğurt Ayran