ada22 Misafirim var 🫣 Domates çorbası Ev yapımı tavuk döner patatesi kızartması Yaprak sarma Ev yapımı çiğ köfte Salata Ayran Kadayıflı muhallebi tatlısı
hira0502 İçli köfte Sarma Milföy börek Fırında tepside kumpir Profiterol Bugün böyle gün menüsü yapalım dedik 😇
serendipity16 hira0502 Ay benim de aklımda kumpir yapmak vardı ama yanına ne yapsam diye düşünüyordum eşime yetmez çünkü iyi fikir verdiniz içli köfte ile sarma var buzlukta onları çıkarayım 🥰
ikibaloglanannesi Patates yemeği ve pirinç pilavı şehriyeli Cacık Salata Eşim bir de çiğ köfte yapacak yanına🌸
atam1938 HappyKids etli türlü yemeği yanına pirinç pilavı mercimek çorbası cacık tatlı olarak da kurutulmuş meyve kompostosu
surprizbebe Melekhnm kereviz patates ve havucu küçük küpler halinde doğradım. Küp şekerden az büyük gibi. Yağda soğanı kavurdum bir kaşık salça koydum sonra sırayla sebzeleri attım kavura kavura. Kerevizin sap kısmından da az bi miktar doğradım aroma için. Bir mandalina bir portakal suları sıkılacak ama bende mandalina yoktu sadece portakal sıktım. Tuz karabiber. Suyunu verip pişirdim.
KayraVeAnnesi_06 Bugün Misafirlerim Vardı , Menüm şu şekildeydi ; Kremalı Sebze Çorbası Etli Nohut Yemeği Milföy Çanağında Tavuk Sote Pirinç Pilavı İftariye Tabağı Kerevizli Havuç Tarator Mantar Sote Çiğ Köfte ( Ev Yapımı ) Soğan Mezesi Mevsim Salata Muhallebili Güllaç
uykusuzanne__ Bugün ki menüm Mercimek çorbası El yapımı kuşbaşılı pide Salata Tatlı olarakta 😂🤣bilmiyorum
Merveeofs uykusuzanne__ normlde çok tatlı pasta sevmem aslında ama herr gün başka başka şeyle olsun istiyorum Ramazan başından beri deli oldum valla 😬😬 biri yapıp getirse daha makbule de geçer am şöyle biri yok maleseff🫢