2prens_annesii eralp korkma kuzum benim oğlan da aynı anlattığın gibi yani hanzo olarak doğdu😂😂 ama çok şükür 39 günlüğüz omuzları hariç hepsi döküldü teni de bembeyaz oldu
Heisenberg eralp Bahsettiğiniz durum kıl değil aslında. Lanugo tüyleri. 1-2 aya bile kalmaz tamamen dökülür. İçiniz rahat olsun🙏🏻
eralp Heisenberg lanugo tüyleri genelde Anne karnında dökülür demek ki bizimki dökülmemiş inşallah dökülür diyelim
Deletedmom0028 eralp dökülüyor canım. Abim çok kıllı doğmuşum 50 günde dökülmüş ve bembeyaz bir bebek olmuş kzı güzeli derlermiş 😂ama senin ki daha erken de dökülebilir.
Gaye8001 Deletedmom0028 eralp internete bakarsan kansersin kesin 😂benim kızım da 38 haftalık doğdu anlı kulaklar omzu sırtı kıldı ama 3 buçuk aylık biricik gene kalmadı 🤞👍 takma sağlıksız olmasından iyidir
Emineyilmazz eralp canım benim kızım omuzlarında azıcık vardı bide kulak kepçesi. Ama sarışın doğdu.2,5 aylık olcak kıldan tüyden eser yok. Ne ara döküldü onu bile farketmedik
Erencinarinannesi eralp benimki erken doğdu çok kıllıydı zamanla döküldü şimdi yoklar 😊7 ay 9 günlüğüz
Deletedmom133 eralp 2 yaşında falan şuan yok yani bence hiç üzmeyin kendinizi tio çok ilerlerdi mutlaka onada bir çare bulur lar bebeğinin keyfini çıkar canım 🥰
Selimveasel eralp 3 aylık falandı alnindakiler kulaklarindakiler dokulmeye basladi telaşlanma benimde kulaklarimda falan varmis doğduğumda ama dokulmus sonradan 🙂🙂
eralp Svscgdm inşallah bizim de dökülür sağlık açısından bir sıkıntı olmasında tüylü olsun artk napalım😂
2prens_annesii eralp evet gerçekten lanogu tüyleri anne karnında dökülmemiş doğduktan sonra oğlum kilo aldıkça tüyler kayboldu