eralp Svscgdm inşallah bizim de dökülür sağlık açısından bir sıkıntı olmasında tüylü olsun artk napalım😂
2prens_annesii eralp evet gerçekten lanogu tüyleri anne karnında dökülmemiş doğduktan sonra oğlum kilo aldıkça tüyler kayboldu
eralp Heisenberg lanugo tüyleri genelde Anne karnında dökülür demek ki bizimki dökülmemiş inşallah dökülür diyelim
etahirovic eralp benim kızım de öyle. Eşimle benim toplamından daha çok kıl var sanki çocukta 😂 3bucuk aylık hala aynı minik maymun 🙈
Dildeniz eralp 😂korkmayın dökülecek bizim kıl yumağı gibi doğdu sanırım 3 aydan sonra tamamen dökülmüştü
Selimveasel eralp 3 aylık falandı alnindakiler kulaklarindakiler dokulmeye basladi telaşlanma benimde kulaklarimda falan varmis doğduğumda ama dokulmus sonradan 🙂🙂
kubra9595 eralp canim döküluyor ama genede azda olsa kaliyor kizimdan biliyorum 6 yasinda sirti hala killi 😂
Deringrl eralp benim oğlumda öyleydi döküldü bazı kıllarıda sarardı esmer bir bebekti şimdi kumral oldu🙊😂
dunyam2 Deringrl merhaba kaçıncı ayda döküldü acaba bizim bebekte baya baya kıllı hele ki alnı ve esmer duruyor ama bnde eşimde esmer değiliz acaba sizin rengi ne zmn açıldı teni
CansuBsrr eralp Dökülür benim oğlumun omuzları kulakları kıllıydı omuzları döküldü kulaklarındada az kaldı 41 günlük
Acemianne22 eralp normalde son haftalarda döker bebekler ilk kakasıylada o kılları atar ama bazı bebekler dökemez doğduktan sonra dökülür merak etmeyin bende doğduğumda her tarafım kılmış dökülmüş hep kızımında omuzları hep kıldı onunda döküldü
Yasedem eralp benim kızımda öyleydi ama hepsi sarardı ben hafif buğday tenli esmere yakınım eşim kumral bebekken sap sarıymış onun gibi kumral oldu şimdi tüyleride döküldü kalanda sarardı
Deletedmom814 eralp benin oglumun yuzunde bile kıl vardi, sırtında bacaklarinda omuzlarinda heryerinde ama 10 aylik oldu hepsi döküldü kıl denen bisey kalmadi😆