esrackmk1 anonim96 ay ışığı 🖤 diye kayıtlı taaa ilk tanıştığımız zamanlarda kaydetmiştim birdaha değiştirmedim Allah esirgesin birşey olsa acil aramalarda zaten ☺️
-Ozge- anonim96 O bende ❤️ böyle Ben onda Evimin çiçeği❤️ böyle Kavga edince komple silesim engelleyesim geliyor görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor. (7 ayda tanışıp evlendigim adamla 7. Yıldan bildiriyorum)😂
sek_kahve anonim96 bir anda dedi, benim kitaplıkta aşk romanlarım vardı o esnada. Kafasını çevirip baktığı bir anda, zeynep telefonda adımı karanlıklar dükü yapar mısın dedi ahajsj ben de başka bir kitaba bakıp eğer sen şeytani arzum yaparsan yaparım dedim 😂
Motherqueen_ sek_kahve suandada kitaplik temizliyor olman gxhxhxh kolay gelsin bacım benide ordan ortaya bi kitap sec oyle kaydet😂
minnakkofte anonim96 kocam ♥️ diye kayıtlı işte ben de başıma bişey gelirse anlasınlar diye öyle kaydettim 🤣ben de onda sevdiceğim ♥️ diye kayıtlıyım
rana0234 ❤️diye kayıtlı,bende sizin gibi düşünüyorum arada ama tli eline geçiren de aptal değildir herhalde.Mutlaka sevdiği,sevgilisi, eşi,annesi vs gibi düşünür büyük ihtimalle😂Kızınca o ❤️'i de siliyorum sadece numarası kalıyor.
ikioglus anonim96 sevgili olduğumuz zamanlarda MiCielo yapmıştık ikimizde hiç değiştirmedik. Çok kızdığımda silmek istiyorum da yapamıyorum 🥲
Deletedmom_215 anonim96 ismi ve soyadının ilk harfleri. İlk tanıştığımız günden beri o şekilde kayıtlı ve o şekilde hitap ederim çoğu zaman 😅🩷