rana0234 ❤️diye kayıtlı,bende sizin gibi düşünüyorum arada ama tli eline geçiren de aptal değildir herhalde.Mutlaka sevdiği,sevgilisi, eşi,annesi vs gibi düşünür büyük ihtimalle😂Kızınca o ❤️'i de siliyorum sadece numarası kalıyor.
ikioglus anonim96 sevgili olduğumuz zamanlarda MiCielo yapmıştık ikimizde hiç değiştirmedik. Çok kızdığımda silmek istiyorum da yapamıyorum 🥲
Deletedmom_215 anonim96 ismi ve soyadının ilk harfleri. İlk tanıştığımız günden beri o şekilde kayıtlı ve o şekilde hitap ederim çoğu zaman 😅🩷
ataselbar Minik fil diye kayıtlı senelerdir😂 minnoş kalbimi kırdın demişti minik ordan kalma ama fil ne alaka hiç hatırlamıyorum kzkdkskdkdj
karaca_61 anonim96 yıllardır huysuz ❣️ diye kayitli bende onda eşsiz eşim ❣️die kayitliyim bazen diyor degis şu ismimi yoksa bende değişecem diye sen huyunu değişince degisecegim diyorum ama değişmiyor 😄
Deletedmom_215 ataselbar MD 😅 ben genelde ; mdisim falanda diyorum 10 yıldır hiç değişmedi rehberimde adı😅 hatta 10 yıldır wptaki hakkımda kısmındada MD yazar 😂