anonim96 Bende yıllardır ❤ emojisi ile kayıtlı ama aklıma geldi dışarıda başima bişey gelse telefonumu alıp birine ulaşmak istese biri kalpten nasıl anlayacak töbe estağfurullah aklıma bu geldi işte 😂
asrinhatasi anonim96 eşimin adı mehmet ali, oğlumu dili tam dönmediği için yabadi diyor. “Yabadi ❤ ” diye kayıtlı
bisusbe_ anonim96 tanıştığımız günden beri sadece ismi duruyor fazla yüz göz olmaya gerek yok elin oğluyla
benuykukadiniyimm goldengate akxxnxjnx ay bende yapıyorum bazen hatta sadece nokta şeklinde kaydediyorum. 😂
yavruaslanlar anonim96 Alisamın Babası❤️ diye kayıtlı oğlum da oldu bir değiştirmedik onda da Alisamın annesi🌸😂😂
esrackmk1 anonim96 ay ışığı 🖤 diye kayıtlı taaa ilk tanıştığımız zamanlarda kaydetmiştim birdaha değiştirmedim Allah esirgesin birşey olsa acil aramalarda zaten ☺️
-Ozge- anonim96 O bende ❤️ böyle Ben onda Evimin çiçeği❤️ böyle Kavga edince komple silesim engelleyesim geliyor görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor. (7 ayda tanışıp evlendigim adamla 7. Yıldan bildiriyorum)😂
sek_kahve anonim96 bir anda dedi, benim kitaplıkta aşk romanlarım vardı o esnada. Kafasını çevirip baktığı bir anda, zeynep telefonda adımı karanlıklar dükü yapar mısın dedi ahajsj ben de başka bir kitaba bakıp eğer sen şeytani arzum yaparsan yaparım dedim 😂
Motherqueen_ sek_kahve suandada kitaplik temizliyor olman gxhxhxh kolay gelsin bacım benide ordan ortaya bi kitap sec oyle kaydet😂
minnakkofte anonim96 kocam ♥️ diye kayıtlı işte ben de başıma bişey gelirse anlasınlar diye öyle kaydettim 🤣ben de onda sevdiceğim ♥️ diye kayıtlıyım