hera96 Aysunnkaya ❤çok teşekkür ederim, dediğim gibi yabancı vatandaş olduğum için çoğu şeyi bilmiyorum, ve bu uygulama sayesinde öğreniyorum soru yanıtlarımı(yargılayanlar gülüp alay edenler bile oldu)
hera96 Aysunnkaya bu gün randevu aldım, sabah öğrendim hamileyim diye , bakalım ne olacak . İnanın ki korundum 🥲, bilerekden niye yapam
Kisirvetursu hera96 hâlâ korundum diyorsunuz ne diyeyim ki geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını hamile kalmanıza rağmen anlamamışsınız
hera96 Kisirvetursu hamile kaldıkdan sonra anladım , lütfen yargılamak yerine bildiyiniz varsa söyleyin yoksa cevaplamayın, zaten gerginim .
aslikeremm0 hera96 Bahane değil bu. Doktora soylersin, riskli gebelikte degerlendirilirsin, ilerde sorun çıkarsa bilgilendirme yapar. Cahilligini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmamana bağlama.
hera96 aslikeremm0 ne saçmalıyorsunuz ya , benim ülkemde gidip devlet hastanesinde gebeıik sonlandırıla bilinir illa özele gerek yok, öğrendim ki , devletde sizde yapılmıyormuş . Cahillikle alakası yok bunun konuşma şeklinize dikkat edin!
ecrinbebe hera96 evet burda devlet almıyor eğer ki gebelikte bir sorun çıkmadıysa bütçeniz varsa özelde araştırın ama eşin de onay vermesi gerek imza alıyorlar
ecrinbebe hera96 adet zamanı takıyor bazı doktorlar da normal zamanlar takıyor ama normal zamanlar da canın çok acır açılma olmadığı için adetlitlen daha kolay oluyor
kelebegiminannesiyim hera96 GERİ ÇEKİLME KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR. Gerçekten ikinciyi istemiyorsanız gerçek anlamda korunacaktınız hanımefendi. Millet çocuk istemiyor diye spiralin yanına bile ek korunma yöntemi eklerken siz geri çekilme ile ASLA diyorsunuz. Şimdi atan bir kalbi durdurmak ne kadar doğru? O atan kalp için yıllarca çabalayıp sahip olamayan insanlar var. Rabbim size ikinciyi nasip etmiş kıymetini bilin.
hera96 kelebegiminannesiyim benim kararım bu sizin değil , isteyene Allah nasip etsin . Hiç bir koruma 100% sağlamaz
hera96 ecrinbebe eşimi ikna etdim zar zor , olsun bir şey olmaz diyor, sezeryan yapdım bir de bu erkek milleti anlamaz ki . Özeli araştırayım bari , bu gün bi ultrasona gideyim bakim kaç haftalık, benim hesapla 4 haftalık
betul01 ecrinbebe evet ben şansa adet oldum randevum da adetimin 3. Gününe denk geldi ama görümcem normal zamanda gitti taktırdı
Deletedmom_206 NaimeYilmaz Ne güzel kafanıza göre askıya alıyorsunuz. Saçma sapan postlara da aynı şeyleri yapsanız ama nerde