forumgurmesi beyazzkuguu aynen aynen bunu bende fark ettim. Belki de korunmadıkları için bilerek röntgene girip ilaç vs kullanıyorlar gebelik kendiliğinden sonlansın diye.
NaimeYilmaz -metemom Cennet70 forumgurmesi 17_bar allwrite momfanti beyazzkuguu Yargılarınızla birlikte Forum’dan bir süre uzaklaştırıldınız. Bunu onaylamayabilirsiniz o zaman siz uygulamazsınız fakat tercihleri nedeniyle kimseyi yargılayamazsınız! Soruya cevap vermek yerine kişinin özgür tercihlerini sorgulayan eleştiren yorumlar geldikçe direkt askı işlemi uygulayacağım, soruya cevabı olanlar yanıtlayabilir.
hellokitty8 Bence herkesin kararına saygı duymak lazım , sizin başınıza gelirse farklı yol denersiniz hanfendi bu yolu seçmiş sadece bilgi istiyor
Aysunnkaya hera96 çok üzüldüm bu durumu yaşamana gerçekten insan çıkmaz da oluyor daha çok küçük zor olcak senin için ikisi . düşük hapı alamazsın kürtaj oluyorsun devlet yapıyor mu bilmiyorum
hera96 Aysunnkaya bu gün randevu aldım, sabah öğrendim hamileyim diye , bakalım ne olacak . İnanın ki korundum 🥲, bilerekden niye yapam
hera96 Aysunnkaya ❤çok teşekkür ederim, dediğim gibi yabancı vatandaş olduğum için çoğu şeyi bilmiyorum, ve bu uygulama sayesinde öğreniyorum soru yanıtlarımı(yargılayanlar gülüp alay edenler bile oldu)
Kisirvetursu hera96 hâlâ korundum diyorsunuz ne diyeyim ki geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını hamile kalmanıza rağmen anlamamışsınız
hera96 Kisirvetursu hamile kaldıkdan sonra anladım , lütfen yargılamak yerine bildiyiniz varsa söyleyin yoksa cevaplamayın, zaten gerginim .
aslikeremm0 hera96 Bahane değil bu. Doktora soylersin, riskli gebelikte degerlendirilirsin, ilerde sorun çıkarsa bilgilendirme yapar. Cahilligini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmamana bağlama.
hera96 aslikeremm0 ne saçmalıyorsunuz ya , benim ülkemde gidip devlet hastanesinde gebeıik sonlandırıla bilinir illa özele gerek yok, öğrendim ki , devletde sizde yapılmıyormuş . Cahillikle alakası yok bunun konuşma şeklinize dikkat edin!
ecrinbebe hera96 evet burda devlet almıyor eğer ki gebelikte bir sorun çıkmadıysa bütçeniz varsa özelde araştırın ama eşin de onay vermesi gerek imza alıyorlar