nurbahar33 JollyBaby tüm yazılanları okudum benim de iyice gözüm korktu. çok yorgunjm rn çok da bu uykusuzluktan dolayı çok sinirli olmaya başladım sesim yükseliyor sinirden ağladığım oluyor kendime yakıştıramıyorum düzene girmek istiyorum artık ama olmuyor
3435anne JollyBaby merhaba benim kızımda aynıydı gece yoğurt muz veriyordum Yalnız reflüyü tetikleyebiliyormuş yoğurt ve şişkinlik yapabilirmiş ben de 1 haftadır akşamları yoğurt vermeyi kestim Onun yerine papatya ve melisalı gece mamaması yapıyorum Kızım düzeldi
JollyBaby 3435anne Ben mama vermiyorum beni emiyor doğal olarak papatya çayı mi veriyorsunuz zararı yok mu bazı çaylar iyi değil diyorlar ya rezene gibi
_Goktugunannesi__ JollyBaby İmdat aşko imdat 31 aylık hala düzelmedi gece mızlıyor yada kalkmak istiyorum diye ağlayıp kalkıyoruz 3 5 saat oturduktan sonra tekrar uyuyor 2 saatçik
JollyBaby _Goktugunannesi__ Bende diyorum büyüyünce beni daha iyi anlar konusur anlaşırız demek ki öyle olmuyormuş ağağağağağ
momikaa JollyBaby sürekli uyanırsa zor tabi şükür o kadar da uyanmıyor ya da uyandığında uykuya yatırıyoruz tekrar uyuyor
Atailknur JollyBaby uykuyu sevmeyen bebek öyle gidiyor arkadaşım. 27 aylık kızım geceleri çok sık kalkıyor. Öğlen uykusunu da 22 aylıkken çok erken bıraktı diyeceklerim bu kadar.
JollyBaby Atailknur Öğlen uykusu uyumadığı halde pili bitmiyor mu gerçekten ya? O yorgunluğa göre sabaha kadar deliksiz uyuması lazım Ah bu bebeler aah ah
emosss__ Biz de 12 aylığız ne emmeden uyuyoruz ne gece kesintisiz uyuyoruz benimki emmek içinde değil gece gezerek uyuyor büyün gece yatakta dolaş masaj yap dur. Orasını okşa sırtını kaşı falan zorr ve bu yol daha baya uzun sanırım