TulayGeriDon NatashaRomanoff en sevdiğim @milletsanakanalizemiolacak En vicdansız (ithal) @uykusuzanne__ En kahve içmek istediğim @Nurklc @Zatilokumumm06 En muhabbetini sevdiğim @twobabymom_ @Dedektifgadget @LadyGaddar @bisenakillisinzaten @mer_ann @pogacayanaginannesi @Meri-Mel @lAmMelodi @Hazom @50krsvertirreekk @Orenda_ @Tombikdonerartikcokpahali @SiprayiL @Sogukbaklava Ve kesin unuttuklarim var Uzun lafın kısası buradan 3 5 10 20 50 kişi hariç herkesi seviyorum😍🩷
Dedektifgadget TulayGeriDon hepinizi seviyorum @TulayGeriDon @Orenda_ @Meri-Mel @lAmMelodi @ZeydsMom @[silindi] @pogacayanaginannesi @LadyGaddar @bisenakillisinzaten @Beyninizikullanmakucretsizdir @caylavyu @yirmiikikasim23 Varda var ,💖💖💖💖💖
ZeydsMom TulayGeriDon 3 5 10 20 50 kişi hariç Anladik beni sevmiyon o 3 5 10 20 50 kisiden biriyim ben
MiracAlpinveUmutunAnnesi Meri-Mel Sonunda etiketleyen biri 😂 Dogum yaptım çok zor gelebildim buraya 😂
Meri-Mel MiracAlpinveUmutunAnnesi Yaaaaa oldu mu bebiş hayırlı uğurlu olsun insAllah sizlerle az mı muhabbet ettik hepiniz aklimdasiniz ♥️🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi bisenakillisinzaten Ya saçmaliiirseeen😂 Kocamla birlikte 3 prens annesi oldum şaka maka ahhahaha