yirmiikikasim23 NatashaRomanoff Caanım guzellerim, dertdaslarim ve her yorumunda ‘yine mi haklisin bee’ dedigim bacilarim😍😘 @[silindi] @[silindi] @sek_kahve @caylavyu @Lolik Vee tabiki sıloşum🩵
NariNariKiminYari maybeybi yaa acaba hangi yorumumdu aşırı merak ettim 😭 postlara hiç fotoğrafımı atmadım özelden bir kaç kişiye atmıştım sadece 🩷
maybeybi NariNariKiminYari ayy hiç hatırlayamadım (b12 eksikliği😂) ama o gün baya bi profilinizde takılıp gülümsedim yazdıklarınıza enerjiniz hoşuma gitti herhalde 😅🤍
Meri-Mel @ayseee_ @asellinaninannesiii @SevimliHayaletCasper @Dondurmalikahve @Balkizlarim @Elfgrn @eraysen @The_Ana @balkizim1 @MiracAlpinveUmutunAnnesi @Mazikeen @Sadekahve_ @ikitosbikannesi @Gul_42 Sohbetlerini yorumlarını swviyorum ❤️
asellinaninannesiii Meri-Mel Bende sizi seviyorum, naifliğiniz, kibarliginiz bir olay karşısında duruşunuz ve harika yorumlarınız 🌸🫂💖
Sadekahve_ Meri-Mel yaa cansın 🥰💐 Beni de unutmamış olman 🫶🏻 mutlu ettin 💝 Bana göre de en naif kişilerden birisin, beni etiketlediğin için değil gerçek görüşüm bu, kimseyi kırmayan herkese ılımlı yorumlar yapan naif bir vibe alıyorum 🥰