asellinaninannesiii lAmMelodi Yiaa bende sizin düşüncelerinizi çok beğeniyorum, kesinlikle en yakın arkadaş olmak isterdim ayrıca naifsinizde🤭💖
maybeybi NatashaRomanoff bi kaç gün önce kendisinin yorumuna denk gelip baya gülmüştüm (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) sonra kendisini de merak ettiğim için acaba fotoğrafı var mı diye profiline girip kurtlu fırın postuna kadar inmişim uyuya kalana kadar yorumlarını okumuştum baya sarmış demek ki 😂 o yüzden forumun en kurtlusu @NariNariKiminYari demek istiyorum 😂
NariNariKiminYari maybeybi yaa acaba hangi yorumumdu aşırı merak ettim 😭 postlara hiç fotoğrafımı atmadım özelden bir kaç kişiye atmıştım sadece 🩷
meraliredam Meri-Mel Benim için de en itidâlli kişilerden birisin ❤️ Çoğu zaman yazmişsan yazma gereği duymam begenimi koyar geçerim 😄 @bisusbe_ burdaki kafa kızlardan 😚
Elvinemine Ben etiketleyemiyorum kizlar .burdaki herkesle sözüm tutuyor .hic bi kotu anim.olmadi bir kere oldu o kizida engelendi forum tarafindan .amma benim kankilerim var canlarim .@melodim . @zeydsmom.@hemşireanne.@zehra.🫶🌸unutduklarimdanda özür dilerim
yirmiikikasim23 NatashaRomanoff Caanım guzellerim, dertdaslarim ve her yorumunda ‘yine mi haklisin bee’ dedigim bacilarim😍😘 @[silindi] @[silindi] @sek_kahve @caylavyu @Lolik Vee tabiki sıloşum🩵