Nurklc twobabymom_ unutuyorum burayı yoğun geçiyor gunum ya vaktim de kalmıyor boş buldum yerde uyuyorum😂
asellinaninannesiii NatashaRomanoff Ay ben cogunluk hakkında iyi düşünüyorum ya , çok severim hepsini simdi hepsini nasıl etiketlicem😅😅bir kaç kişi dışında herkesi seviyore kalp kizlarrrr💖💖💖
lAmMelodi NatashaRomanoff @mer_ann @Meri-Mel @Dedektifgadget Çok seviyorum anlasanizaaaa🥹❤️ @asellinaninannesiii @Esoz1110 @ZeydsMom @Elvinemine Laflarimiz hep tutuyor aynı kafadaniz biz 😂😂😂❤️❤️ @deleted20517 Tabiki de askidaşım benimmm😂😂😍 @usenmedimyaptimbirvelet Çok konuşmasakda bayılıyorum kendisine😂❤️❤️ @keyfiminkahyasi Gitdi ama onun yeri bende başka♥️🥲 @Deletedmom_216 Kendisini seviyorum kime ne♥️🥹 Kesin kimse kalacak ve ben vicdan yapıcam😂😂🤣🤣🤣Unutdum işte bozmayin. Yorumlarını severim @TulayGeriDon @forumgurmesi ♥️
ZeydsMom lAmMelodi haha onun icin bisey yazamadim kafam bi rahatlasin oyle yazarim cunku kesin unuturum 🙈😘😘❤️❤️
asellinaninannesiii lAmMelodi Yiaa bende sizin düşüncelerinizi çok beğeniyorum, kesinlikle en yakın arkadaş olmak isterdim ayrıca naifsinizde🤭💖