merkursavascisi_06 O değil de geçen reels denk geldi instada, emolar nereye kayboldu diye hakkaten eski emolar nerde😂😂
SweetMom__ merkursavascisi_06 Çek git bebeğim uzaklara çek gittt bavulunu topla bebeğim çek cekk gitt😂😂 ay hepsini biliyorum gözümde canlandı koskoca mazi saçımı ütü yapar siyah göz kalemimi sürer sonra dudağıma sihirli rujumu sürerdm saçımı yana kaydirir emoci gibi gezerdik sonra kazagimin ucuna kadar çekerdim ellerim görünmezdi sonra eteğimi evden çıkınca minak katlar giderdim cantami totoma kadar indiridm 🥹😂😂
forumgurmesi SweetMom__ tozluk takardık ayak bileklerimize, el bileğimize renkli fular bağlardık ay ne kadar zevksizmişiz.🤣
SweetMom__ merkursavascisi_06 haahha ya okulda ne kadar kavgacı varsa arkamızda olurdu biriyle konuşsam koşa koşa gelirdiker mevzu mu var diye hahaahahs😂😂
SweetMom__ forumgurmesi ayy çok havaliyidi hala harika geliyor gözüme kız neresi zevksiz çıplak gezmiyorduk en azından edep adap vardı hayatım
NmalkoC merkursavascisi_06 yaa eşimle hala sago açarız yolculuk yaparken bence en bombası dj akmann mc serkann 🤣🤣🤣 hollandalı bir arkadasım vardı yazın tatile geldiklerinde sahilde son ses açar bide muhteşem türkçesi ile söylerdi 🤣 allahım ergenlik diyince aklıma o şarkı geldi seni seviyorum dedim ama benı anlamadın 🤣🤣🤣
merkursavascisi_06 NmalkoC ben şeyi de çok seviyorum sie liegt in meinen armen dhdhd ezberliyodum nerdeyse🤭😂