Kitsu Hala rap çok dinliyorum gündüz evde ses olsun falan diye açarım contra falan. Bebeğimin ilk kelimesi küfür olucak diye korkuyorum 😂
merkursavascisi_06 Kitsu shahhs yeni nesil rap mi yoksa eskiler mi? Ben yeni nesilden anlamıyorum 2009-2010 civarı çıkanlarda kaldım dhdbd
mihra69 merkursavascisi_06 ah ahh. Norm, hidra, Taladro, sancak bunlar benim dönemin prime rapçileri. Deli gibi dinlerdim. Ceza da öyle 🙃🙃
Babakaderimizbuymus merkursavascisi_06 off attın zehirli oku Şimdi hazırlanırken bağıra çağıra söylüyorum hahahaha oğlum da bana bakıyor
Kitsu merkursavascisi_06 yeni nesili bende sevemedim zaten rap yapıyoruz diyorlar söz yazmıyorlar hep tiktok sarkıları
merkursavascisi_06 Babakaderimizbuymus ahahah söyle söyle güzel şarkılarla büyüsünler şimdikiler gibi havhavlamaktansa dhdbdbdbs
pantenkelebek merkursavascisi_06 hahahahaha sagopanin ortamına benim arsız belâyla girişim 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 asi style 😆😆😆😆😆😆 çıldırıyorum
merkursavascisi_06 O değil de geçen reels denk geldi instada, emolar nereye kayboldu diye hakkaten eski emolar nerde😂😂
SweetMom__ merkursavascisi_06 Çek git bebeğim uzaklara çek gittt bavulunu topla bebeğim çek cekk gitt😂😂 ay hepsini biliyorum gözümde canlandı koskoca mazi saçımı ütü yapar siyah göz kalemimi sürer sonra dudağıma sihirli rujumu sürerdm saçımı yana kaydirir emoci gibi gezerdik sonra kazagimin ucuna kadar çekerdim ellerim görünmezdi sonra eteğimi evden çıkınca minak katlar giderdim cantami totoma kadar indiridm 🥹😂😂
forumgurmesi SweetMom__ tozluk takardık ayak bileklerimize, el bileğimize renkli fular bağlardık ay ne kadar zevksizmişiz.🤣
SweetMom__ merkursavascisi_06 haahha ya okulda ne kadar kavgacı varsa arkamızda olurdu biriyle konuşsam koşa koşa gelirdiker mevzu mu var diye hahaahahs😂😂