laura_ Hala dinlerim ezberimde bütün parçaları yeni çıkardıkları hariç onlarıda beğenmiyorum hiç Sagopa hayranıyım
merkursavascisi_06 laura_ aynen eskiden çok iyiydi şimdiki şarkıları ve klipleri sarmıyo, kolerayla ayrılınca bozdu 🤭
merkursavascisi_06 Babakaderimizbuymus ahahha sago ve ceza var gerisi yok dhdhd suç ve ceza gibi fuchs ve cezayı biliyorum sadece 🤓
Babakaderimizbuymus merkursavascisi_06 🤣🤣 massaka çok iyiydi ya hele soğuk mevsim tüm sevdiğim rapçiler söylemişti 1 yıl aralıksız dinledim Hatta massakaya özenip sesimi kalınlaştırıyodum aaaa imdattt çok ağır ergenlikti ya😭😫
Kitsu Hala rap çok dinliyorum gündüz evde ses olsun falan diye açarım contra falan. Bebeğimin ilk kelimesi küfür olucak diye korkuyorum 😂
merkursavascisi_06 Kitsu shahhs yeni nesil rap mi yoksa eskiler mi? Ben yeni nesilden anlamıyorum 2009-2010 civarı çıkanlarda kaldım dhdbd
mihra69 merkursavascisi_06 ah ahh. Norm, hidra, Taladro, sancak bunlar benim dönemin prime rapçileri. Deli gibi dinlerdim. Ceza da öyle 🙃🙃
Babakaderimizbuymus merkursavascisi_06 off attın zehirli oku Şimdi hazırlanırken bağıra çağıra söylüyorum hahahaha oğlum da bana bakıyor
Kitsu merkursavascisi_06 yeni nesili bende sevemedim zaten rap yapıyoruz diyorlar söz yazmıyorlar hep tiktok sarkıları
merkursavascisi_06 Babakaderimizbuymus ahahah söyle söyle güzel şarkılarla büyüsünler şimdikiler gibi havhavlamaktansa dhdbdbdbs
pantenkelebek merkursavascisi_06 hahahahaha sagopanin ortamına benim arsız belâyla girişim 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 asi style 😆😆😆😆😆😆 çıldırıyorum