Feyzosumunannesi denizalismom Google amcaya soruyorum yükselen hesaplama diye her defasında farklı yükselen çıkarıyor bana , üzüyor beni 😀😀
ikitostikannesi denizalismom benimde eşime sormak lazım acaba neder 😀 kovayla karışım olunca hakkını veriyorum 🤣🤣🤣🤣
ellerimt0mbikt0mbik denizalismom Oğlum aslan ,çevremde hiç yok , iyiyken mükemmel bir çocuk,kötüyken de öyle beter.. Nasıl bir yetişkin olacağını çok merak ediyorum.Birkaç karakteristik özellik söyler misiniz ?🫣
Lavinia_- denizalismom başak burcuyum ♏️ çok duygusalım bir şey olmasına gerek yok biri ağla dese ağlayabilirim öyle bir duygusallık
monarosealp34 Burcum ikizler yükselenim terazi ay burcum aslan karşıt burcum yay oğlum yay eşim yay söyleceklerim bu kadar 😅
alinmom denizalismom burcum başak ♍ tüm özelliklerini taşıyorum temizlik titizlik takıntı 6. his bazen şu beynimi çok düşündüğü için bir kenara koymak istiyorum 😂
Ecekus_mom denizalismom yay burcuyum, taşıyorum sanırım özelliklerini fakat şöyle bir durum var tanıdığım yaylar da benden farklı. Yükselen etkiliyor galiba ama annem saati tam olarak bilmediği için maalesef yükselenimi bilmiyorum