denizalismom Ben akrep burcuyum yükselenim başak daha çok başağın özelliklerini taşıyorum. Sizin burcunuz ne? Özelliklerini taşıyor musunuz?
CuteBadesMama denizalismom Akrep burcuyum ve benimde yükselenim başak 😌 İkisine ait özellikleri de taşıyorum. Sosyal hayatımda akrep, aile hayatı, ev ve kişisel düzende başak burcuyum. 🤝🏻
mineksu denizalismom Balık burcuyum.Yükselenim akrep.İkisininde özelliklerini durum değişikliklerinde taşıyorum🫣
Feyzosumunannesi denizalismom Burcum Terazi. Her yükselen hesaplaması yaptığımda farklı bir sonuç çıkıyor. Hâlâ yükselenimi tam olarak bilmiyorum agaha
seymaa01 Feyzosumunannesi garip bir şekilde bende teraziyim canım ama yükselenim hep farklı çıkıyor anlamadım :)
amazontuba denizalismom burcum akrep 😎 gğkselen Oğlak ama insanlar 25 li yaşlardan sonra yükselen burcuna evriliyor.
Orenda_ denizalismom Kavayım ♒ yukselenimi bilmiyorum ya ama bilmek isterdim anneme hangi ayda doğdum desem bilmez saatini hiç bilmez 😄
sek_kahve denizalismom burcum akrep yükselenim aslan, ikisinin zıtlığını içimde taşıdığım için bir baltaya sap olamadan böyyyyle bayıııır aşağı yuvarlanıııp gidiyorum
papatyagibi denizalismom Aslana oglak yükselenliyim Allah cevreme lütfetti ya da bela etti bilemicem ksksks Aslanın özelliklerini daha cok tasıyorum
tubanurrrr papatyagibi eşim aslan kızım oglak sen düşün beni evde 😂 lutuf diyelim iyi düşünelim iyi olsun