anne232 s1249 Glcn_srgn23 elif_sare33 Hep birlikte başlayıp yazalım neler yediklerimizi böyle motive olabiliriz Hale15069
anne232 Hale15069 Benimde 1.67 boy diyete başlangıç 78 kilo şu an 67 yim ama yeyince hemen alıyorum benim hedef 55 ama ilk hedefim 65 di aslında spor şart çok kilo verdiğim belli olmuyor sıkılaşma olması gerekiyor 😢
Caglamm anne232 ben de çok üşeniyorum ve yorgunluktan halim kalmıyor. Ben de çözüm olarak akşamları ip atlıyorum evde faydasını gördüm
dombilininannesi anne232 ay ben 1 ayda 6 kg verdim sonra iradem bi gitti gidiş o gidiş verdiklerimi de geri aldım tekrar istiyorum ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum 🥲
anne232 dombilininannesi Ben akşamları dayanamıyorum önceden böyle değildim ama sürekli su içiyorum salatalık havuç yiyorum yine açlık olursa yoğurt limon pul biber kuru yapıyorum yine olursa leblebi muz gibi şeylerle atağı geçirmeye çalışıyorum
PrensesimDuru yagmurhiracan benim de 4 buçuk aylık diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum artık 5 kilo gitti tabi zamanla olacak.