Oblomov_ benbenimsenkimsin bemce almamak abes pis kokar nasıl dayabacaksınız kı o kadar bem her gun alırım
SevimliHayaletCasper goldengate valla çok şaşkınım alma diyende olmuş ben hergün, en fazla gün aşırı alırım. Asla 3 gün bile dayanamam
goldengate SevimliHayaletCasper kisin iki gunde bir yazin her gun. Adetliyken insan daha cok alir,belki bazilari dinden oturu almayin demistir
abdioglu SevimliHayaletCasper bende regl ken 3 gün duş almasam kendimi leş gibi hissederim. Asıl reglken sıcak duş almak kasları rahatlattığı için daha iyi çok enteresan bi soru sorulmuş gerçekten 😃
NewMomm1 benbenimsenkimsin Allah bilir kaç yaşındasın bu yaşta bu sorunun cevabını bilmiyor musun? Bunca yıl regl iken ne yaptın merak ettim doğrusu. 10 gün regl süresi olan var. Yani akıl tutulması gerçekten bu sorular.
NewMomm1 bucocukac_ aldatılmanın böyle şeylerle alakası yok, karakter meselesi. Sen istersen kırk gün duş alma eşin adamsa boşanmak ister bu ayrı ama aldatmak bambaşka bir level.
bucocukac_ NewMomm1 böyle şeylerle gayette alakası var evet karaktersiz olan aldatır kusursuz olsa da ama yatağıma da kokan bi adamı almam
NewMomm1 bucocukac_ almamak ayrı aldatmak ayrı. Kendine bakmıyor diye ayrılmaktır mantıklı olan, aldatmak değil. Siz belli ki aldatmaya meyillisiniz herkesle de aynı durumu ilişkilendiriyorsunuz.
NewMomm1 Irmakk1 bu hanımefendi de zamanında kocasının pasaklı olmasından dert yanıp post açmıştı. Belli ki kendi eşini aldatıyor. Burada bunu savunmasının başka açıklaması olamaz. Boşanmak değil de aldatmak kolay geliyor sanırım.
myavocado benbenimsenkimsin 🙄 tabi alınır yahu bir regl kaç gün sürüyor en az 3-4 gün belki bir hafta o kadar süre duş almadan durmuyoruz elbette bu nasıl soru
Irmakk1 bucocukac_ saçmalamayın Allah aşkına. Siz aldatiyor musunuz yani eşinizi ? Bu sizi haklı mı yapıyor peki? Begenmiyorsaniz boşanin aldatmak ne demek
kocamdakocam benbenimsenkimsin adetimin ilk günü genelde duş almam. Çünkü adetim bildiğin kesiliyor. Ama sonrasında müsaitsem her gün alırım.