dedeeminbusra Tabiki alınır ben duramam 2 3 günde bir alırım duş umu. Sorun olmaz tabiki duş alabilirsnz 🫠🫠
maybeybi benbenimsenkimsin bu zamana kadar almıyor muydunuz? Nihat Hatipoğluna sorulan sorular gibi 🤦🏽♀️
zehrababy merrv26 ay benimde öyle oluyo ya özellikle son günler bitti bitecek gibi duşa gir çık hop şaldır şuldur
Mnli benbenimsenkimsin nasıl yani kaç gün sürüyor regliniz bu zamana kadar hiç denk gelmedi mi duş aldığınız benim mesela karın ağrım oluyor daha çok sıcak su rahatlatıyor daha çok alıyorum o zamanlarda
SevimliHayaletCasper goldengate valla çok şaşkınım alma diyende olmuş ben hergün, en fazla gün aşırı alırım. Asla 3 gün bile dayanamam
Oblomov_ benbenimsenkimsin bemce almamak abes pis kokar nasıl dayabacaksınız kı o kadar bem her gun alırım
goldengate SevimliHayaletCasper kisin iki gunde bir yazin her gun. Adetliyken insan daha cok alir,belki bazilari dinden oturu almayin demistir
abdioglu SevimliHayaletCasper bende regl ken 3 gün duş almasam kendimi leş gibi hissederim. Asıl reglken sıcak duş almak kasları rahatlattığı için daha iyi çok enteresan bi soru sorulmuş gerçekten 😃