ozlemurk 2024 temmuz annesiyim 👼,iyi ki oğluşumun annesiyim herturlu zorluğu onunla aştım iyi ki var bir gülüşü her şeye bedel 🥰
ebrarglnr 23 kasım 2023 annesiyim gelişide tarih gibi çok güzel hissettirdi geröekten arkdaş doğurduğuma inanıyorum 😍😍😍🥰🤍
humosummm Gokturkmom 2024 Mart’ta anne oldum annelik dünyada ki en temiz karşılıksız sevmenin adı bence. Bütün zorluğuna rağmen Allah’a her gün şükrediyorum bana minik bi kız arkadaş nasip ettiği için 🥰♥️
Canoglum_00 Gokturkmom 2023 Ocak annesiyim ❤️Rabbime çok şükür 🤲🏻oğlum 2 yaşında zaman nasıl aktı gitti 🥰
cennetkusum16 Gokturkmom 17 Nisan 2024 annesiyim. Hiç zorlanmadım keyifli ve uyumlu bir süreç geçirdik şuana kadar.. Umarım böyle devam eder… 😊🧿
melikekesim Gokturkmom ben 2023 annesiyim bebeğim 17 eylül de doğdu anne olmak tarif edilemeyecek kadar güzel rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
incitomm bilgeganii ikisinde de hiç zorlanmadım sadece kışın banyo yaptırmak korkutuyordu ve dışarıya çıkmak ürkütücü yazın zıbını giy çık yapardım yaz daha iyi ikisi arasında seçim yapmak istersem 🌿💐