Kızlar merhaba nasılsınız,
Buralara çok girmiyorum baya yoğun bir çalışma tempom ve yoğun bir hayat tempom var.
Bu yoğunlukta nasıl kilo alıyorum anlamıyorum ama tek bildiğim şey kilo vermem gerekiyor ve bunun için o motivasyonu asla bulamıyorum. Sabah başlıyorum öğlen bozuluyor ya da 1,5 kg veriyorum verdiğimi görünce nasıl olsa veriyorum diyorum bozuyorum. Artık çoook sıkıldım. 85 kiloyla başladığım bu yolculukta 90 kiloyum artık ve 91,6dan 90a düştüm bir de düşünün. Ben bu kiloyla doğuma girmiştim inanamıyorum cidden.
Endokrin uzmanına gittim bir sürü test yaptı cushing sendromu vs hepsine ihtimal verdi ama hiçbiri çıkmadı kan değerlerim gayet iyi, tsh değerlerim iyi, karaciğer yağlanmam ve açlık şekerim bir tık üstte çıktı ama onları sorun bile etmedi. Etmedi derken ilaç vs verecek kadar konu etmedi. Bana kilomla ilgili thincal verdi yağları atıyormuş aldım 1 hafta kullandım ama işyerinde hiç kullanılacak ilaç değil tuvalet batıyor ve zor temizleniyor. Rezil olmaktan utandığım için öğlenleri içemiyorum. Kaldı ki yine motivasyonum düştü yine sağlıklı beslenmek için çabalamıyorum. Tam bir karbonhidrat bağımlısıyım karbonhidrat girsin de vücuduma nerden girerse girsin. Kendimden de bıktım bu kilodan da bıktım artık bende 90 kilodan 60a düştüm ilaç kullanmadan vs 30 kilo verdim falan diye başarı hikayesi anlatmak istiyorum.
Bana gerçekten mental anlamda destek olabilecek biri var mı?