bitboylum denizalismom temizlik ikimizde kendine göre düzenli insanlarız ama ikimizde birbirimizin işini çok beğenmeyiz
Ozzggee denizalismom birçok konuda eşimle birbirimize benzeriz ruh eşi olmak böyle bir şey galiba çoğu zaman aynı şeyleri düşünürüz İkimizde terazi burcuyuz belki ondandır
karimle denizalismom bu soruyu görunce dusundum çok düşündüm bir şey bile gelmedi aklıma hiç düşünmemiştim ortak özeligimiz yokmuş ya 😒 birbirimizin tersiyiz
Nilayhelva Yemek yemeyi, gezmeyi, birbirimize vakit ayırmayı seviyoruz. İkimizde biraz fazla merhametliyiz. Gereksiz samimiyeti ikimizde sevmeyiz. Herkesle içli dışlı değiliz, akrabalar da dahil buna.
kucukprensannesi denizalismom bu soruyu eşime sordum. Diyor ki eş olmamız ahahahaha 😁😁😁 birde aynı beden giyiyor olmamızmış 😁😁😁😁😁
ikimelekannesi_ denizalismom olur, olur yeriz 🥰 Diyarbakır’ın o eski olan daha tarihi kısımları varya o turistlik yılanın olduğu caminin sokağı onu dümdüz baya bi gidince peynircileri Diyarbakır oteli falan geçince (umarım doğru hatırlıyorumdur konumları) solda arada bi adam ufak bi yerde el arabası tarzı şeklinde bir şeyde yapıyordu ciğeri Allahım o lezzet o baharat uyumu lokantalarda yediğimiz ciğerde bile yoktu hele el yapımı ayranı içine böyle aromatik nane salatalık gibi bişeyler koymuştu lezzeti hala damağımda şuan anlatırken canım çekti 🤣🤣🤣