teachermom5 denizalismom düşündüm de hiç ortak özelliğimiz yok sanırm aynı gün evlenmek dısında hahahahah çok zıttız
nnoktaa dogammerve sarılak bacım sarılak. Bak düşündüm de seninle daha çok ortak yanımız var. Eşlerimizle aynı gün evlendik. Kadınız. Happy kids üyesiyiz. Bu posta yorum yazdık. Ohaa ne çok ortak yanımız var bi çay mı içsek esra erol abla ahsjahha
dogammerve nnoktaa kahve içelim kahve yanına bir tatlı bak hissediyorum sende benim gibi kahveyi çok seviyorsun 🤣🤣 ahhhh ahhh daha ne çok vardır bunlardan biz bi görüşelim Esra ablaaağğğğ 🤣
denizprenses1912 denizalismom en güzeli kahve içmek ☕ bunun dışında ikimiz de futbol izlemeye bayılırız..Kızımız da bizim gibi oldu 🤣🧿 maç günleri sadece tv açılır evde mesela,onun dışında acmayiz. Onu da siyah ekranda izlemeye çalışıyoruz bebisten dolayı 🤭 bide denize gitmeyi severiz,yaz mevsimi olunca bizim için hoş olur💪
LadyGaddar denizalismom Eşim eşittir ben bütün huylarimiz aynıdır haliyle ortak noktalarimizda🫶🏻 özelikle gezmeyi çok severiz
bitboylum denizalismom temizlik ikimizde kendine göre düzenli insanlarız ama ikimizde birbirimizin işini çok beğenmeyiz
Ozzggee denizalismom birçok konuda eşimle birbirimize benzeriz ruh eşi olmak böyle bir şey galiba çoğu zaman aynı şeyleri düşünürüz İkimizde terazi burcuyuz belki ondandır
karimle denizalismom bu soruyu görunce dusundum çok düşündüm bir şey bile gelmedi aklıma hiç düşünmemiştim ortak özeligimiz yokmuş ya 😒 birbirimizin tersiyiz
Nilayhelva Yemek yemeyi, gezmeyi, birbirimize vakit ayırmayı seviyoruz. İkimizde biraz fazla merhametliyiz. Gereksiz samimiyeti ikimizde sevmeyiz. Herkesle içli dışlı değiliz, akrabalar da dahil buna.
kucukprensannesi denizalismom bu soruyu eşime sordum. Diyor ki eş olmamız ahahahaha 😁😁😁 birde aynı beden giyiyor olmamızmış 😁😁😁😁😁