leynanin_pembemantosuu Kızlar ama çalıntı olmasın googleden vs lütfen valla dillerine düşerim birde kardeşim sevgilisine okuyacak bu yüzden aşk şiirii kızlar
forumgurmesi Ne güneş doğar gece bitmeden, ne ben nefes alırım seni sevmeden.. İlklerimi seninle yaşamak isterim, daha önce bilmezken.. Seninle çiçeklenir, seninle büyürüm. Aşkımı senin gözlerinde izlerken…
Fbiopenthedoor leynanin_pembemantosuu Nasılda güzel o gözlerin İyi ki, tanıdım seni Sevgimi verdim sana Aşığım sana anlasana
merkursavascisi_06 leynanin_pembemantosuu hee ben konuyu yanlış anlamışım dhdhd kaç yaşında kız kardeşin sevgilisi kaç yaşındalar😅
Hoptirililaylomlaylilaylom Nede güzelsin sen İlkimsin benim Seni Sevmek emek istiyor Aşk dolu güzelim benim Nadide çiçeğim Umudumsun Ruhum oldun benim Ne çok bekledim seni İçimdeki sevgi hemen var oldu Seni görünce kalbimde kelebekler uçuştu Ah benim güzel gözlü sevgilim.. tamamen kendim yazdım haberin olsun kuzu
poyraz1210_ leynanin_pembemantosuu Neredesin bunca zamandır İstedim seni yanımda dur Sonsuzumdur Aşkla bakan gözlerin Nurumdur benim Ufuka yelken açalım Resimlerimizle dolsun evimiz 🥰🥰😅