leynanin_pembemantosuu Kızlar ya kardeşime söz verdim ama beceremedim Nisa yada Nisanur adına aşk konulu akrostiş lazım lütfennn varmı şöyle becerili anneler
Motherqueen_ leynanin_pembemantosuu Ne ettin sen bana İnsan bukadarda guzel olmaz bea Sana ben gül diyemem İnan sen güllerden bile guzelsin nisa ahfjkfkfkfkfk🤣🤣🤣🤣
Snowglobe leynanin_pembemantosuu Ne de güzel bir şiir gibi İnsan değil sanki melek gibi Senden bahsediyorum anlasana Aşığım veysel gibi 😂😂
merkursavascisi_06 leynanin_pembemantosuu N e güzel bir sesin var İ ncecik, tatlı bir de ellerin S eninle olmak çok güzel A blan seni çok sever N eşemizsin sen bizim U mut ışığımızsın R uhum, canım kardeşim. Apar topar bunu yazabildim😇
Sermec27 leynanin_pembemantosuu Nisa Nisa güzel Nisa İçim kıpır kıpır oluyor sana bakınca Sen evimizin prensesi oldun Ablan kurban olsun sana Nisa 😁
vecihi Ne güzeldi bana bakan gözlerin İyi ki sıcacık o ellerin Sımsıkı sardın kalbimi Aşk değil de neydi bu? 🤣🤣
-sevimlipolyanna- Neşeli ve güler yüzün İnsanın içini ısıtır tatlı bir sözün Sana bakınca heyecanlanırım büsbütün Aşkından divane oldum bugün
leynanin_pembemantosuu -sevimlipolyanna- aaa kendin mi yazdınn çalıntı değil dimii googleden vs valla dillerine düşerim
Esoz1110 leynanin_pembemantosuu Ne çok sevdim ben seni İlk gördüğüm gün dün gibi Sevgilim,herşeyim canımın içi Allahım daim etsin sevgimizi
merkursavascisi_06 leynanin_pembemantosuu hee ben konuyu yanlış anlamışım dhdhd kaç yaşında kız kardeşin sevgilisi kaç yaşındalar😅
leynanin_pembemantosuu Kızlar ama çalıntı olmasın googleden vs lütfen valla dillerine düşerim birde kardeşim sevgilisine okuyacak bu yüzden aşk şiirii kızlar
forumgurmesi Ne güneş doğar gece bitmeden, ne ben nefes alırım seni sevmeden.. İlklerimi seninle yaşamak isterim, daha önce bilmezken.. Seninle çiçeklenir, seninle büyürüm. Aşkımı senin gözlerinde izlerken…
Fbiopenthedoor leynanin_pembemantosuu Nasılda güzel o gözlerin İyi ki, tanıdım seni Sevgimi verdim sana Aşığım sana anlasana