pantenkelebek Tusa_ ne kadara aldın bana da lazım 😆😆😆 bende tutamıyorum kendimi devamlı kızıma alıyorum
Tusa_ aselliyam23 kesinlikle değerr biraz daha büyüdüğünde daha güzel oynarken daha çok mutlu olurumm
Tusa_ ElisaMom_ gelince güzelce kontrol ederim öyleyse iade ederim bende ucuz var 250lli civarda bi fiyat
Tusa_ ekimkizi_ ama olmasa daha iyi gerçekten tüketim çılgınlığı oluyo çocuğum bile şaşırıyo neyle ilgilensem diye çok fazla seçenek var çünkü 😂😂
ekimkizi_ Tusa_ bu çok doğru sürekli oyuncaklarini kaldiriyorum degistiriyorum dikkat dağinıkligi oluyor çocuk hanigi birisine baksin
Tusa_ gmz10 ben genelde bimden alıyorum bu kitapları bugünde boyama kitabı aldım 8 aylık kızıma 😂😂😂 ama baya uygun 22 tl geleceğe yatırım 😂
Tusa_ keyfimin-kahyasi-misin ahhahaha yaa ben hatırlamıyorum bile ne zaman aldığımıı dediğin gibi doğumda büyük ihtimal
keyfimin-kahyasi-misin Tusa_ 😂😂Eşim diyo kendine bisiler al ustumdekiler sunmuş bende uclarindma baglamisim xndkd
Tusa_ ekimkizi_ evet bende öyle yapıyorum dolabına kaldırdığım hiç açmadığım oyuncakları var bide bakıyorum oynayamıyo yere atıyo öyle oyuncakları kaldırıyorum büyüdüğü zaman çıkarıcam