sarmaliklahana Tusa_ bende 3 senedir öyleydim suan kendime yatırım yapıyorum diyetisyen plates VS gibi. Çünkü alacak bişey kalmadı gibi 🤣 yani varda kızım 3 yasında oldugu için daha cok oyun grupları kreş kurslara yöneldim dışarıya harcıyorum 😄
Tusa_ sarmaliklahana bir şekilde o para yine ona gidiyo 😂😂 bende kendimi çok ihmal etmiyorum tabi kendime de alıyorum ama ona daha daha çok alıyorum bide mesela kendime 1.000 tlye bişey almam ay çok pahalı derim ama kızıma daha pahalılarını alıyorum 😂
ekimkizi_ Tusa_ bu ben elime 3 kuruş para geçer yok duyusal oyun alam yok kitap alam şimdi favorilerimde 2 ürün bekliyo param yok olsun ilk işim onlari alcam😀
Tusa_ ekimkizi_ benimde favorilerde munchkin suluk ve tahta kitaplık bekliyo maaşta alıcam inşallah 😂😂😂 birde uyku arkadaşı var onu unutmuyimm
Tusa_ bebisliozlem ahahah o kadar doğru kiii paramız yok ama yüreğimiz var 😂😂 alıcamda alıcam bananee kii
bebisliozlem Tusa_ bu arada oyuncak ve kitap öneri alırız kuzum gerçi link paylaşmak yasak burda 🥲 marka verebilirsiniz isterseniz bebeğim 8 aylık 🤭
Tusa_ bebisliozlem ben bugün yırtılmayan kitap aldım 3lü satılıyomuş hepsiburada da en uygundu birde hışırtılı kitaplar var bimden almıştım tam onlara göre benim kızımda 8 aylık oluyo hep ağzına sokuyo tamamen zararsız isimlerini yaz çıkar
Ballilokmam11 Tusa_ bende aynıyım çeşit çeşit kitap aldım kızımda çok seviyor zaten şimdi kendime alırken fiyatına bakarım pahalı almayım derim beklerim ama ah kızım,😂
ElisaMom_ Tusa_ evet biliyorum onu,yani iyi araştır canım geçen arkadaşım sipariş verdi yorumları falan sözde iyiydi ama iade etti geri hem parçası eksik geldi hemde tahtası çok kötüydü
Tusa_ ElisaMom_ gelince güzelce kontrol ederim öyleyse iade ederim bende ucuz var 250lli civarda bi fiyat
Tusa_ ekimkizi_ ama olmasa daha iyi gerçekten tüketim çılgınlığı oluyo çocuğum bile şaşırıyo neyle ilgilensem diye çok fazla seçenek var çünkü 😂😂
gmz10 Tusa_ Ben de kitap almadan duramıyorum. Her gün de bir kampanya indirim yapıyor alışveriş sitesi, her seferinde bu son diyorum görünce yine alıveriyorum😅
Tusa_ gmz10 ben genelde bimden alıyorum bu kitapları bugünde boyama kitabı aldım 8 aylık kızıma 😂😂😂 ama baya uygun 22 tl geleceğe yatırım 😂
keyfimin-kahyasi-misin Tusa_ 😂😂kendime en son atleti vs doğumda almıştım şimdi tekrar alicam doğum zamanım geliyo diye yoksa almıyorum😂😂😂
Tusa_ keyfimin-kahyasi-misin ahhahaha yaa ben hatırlamıyorum bile ne zaman aldığımıı dediğin gibi doğumda büyük ihtimal
pantenkelebek Tusa_ ne kadara aldın bana da lazım 😆😆😆 bende tutamıyorum kendimi devamlı kızıma alıyorum
Tusa_ aselliyam23 kesinlikle değerr biraz daha büyüdüğünde daha güzel oynarken daha çok mutlu olurumm