hayalperest2310 AnnaGloria başta öyle oluyor ama sonra kabulleniyorsun benim hamilelikte olmuştu ve uyusturmadqn hep yaktılar
Dolores AnnaGloria ama ne alaka ya.. ben küçücük çocukken elimde ve ayak tabanımda vardı. İlla hpv ile olmuyor o. Önce bir test yaptırın geçmiş olsun
zynprvlfsn Ben şok oldum yani, benim ayak parmağımın altında hayatımda ilk defa çıktı , eşim den mi geçti bana j kafamda deli sorular. İlk fırsatta smear testi yaptıracağım 🤔🤔🤔
AnnaGloria zynprvlfsn öyle düşünme ortak kullanılan bir havlu çıplak bastığın bir zemin ( ben aptal gibi basmıstım güzellik salonunda ) ve sedye gibi yerlerden de geçiyormuş mesela klozet çok çok düşükmüş ayakta genelde çatlak vs varsa hızla yayılıyormuş benim öyle oldu mesela yayıldı sizde aksatmayın ben çok ihmal ettim çoğaldı
AnnaGloria Kalbim22 yok hayır et beni gibi değil küçük küçük böyle kabarık ama bir tanesi çok büyüdü o da benim yüzümden nasır bandı aldım daha fena oldu küçüklere işe yaradı ama tam gecmedi
AnnaGloria pollyannaa çok zor geçti 🥲çünkü kendim halletmeye çalıştım en başından beri niye doktor gitmediysem gittiğim gibi sprey sıktı bir kaç gün sonra döküldü bitti gitti suan izi bile yok