Elamm annecrn benimkide 1,5 aylık geceleri hiç uyanmıyor 12-1 gibi yatıyor beb uyandırmasam sabaha kadar uyuycak napcam bilmiyorum uyandırmıyım diyorum içim el vermiyor 🤷🏼♀️
annecrn Elamm bugun doktora gittik gece uyandiriyim diye sordum bir ayi gecti artik uc dort saat uyuyabilir dedi ama dort bes saati gecirme gecmesin dedi boylece yavas yavas uyku duzeni de oturur dedi
Ricitos Gmzomr hemen hemen aynıymış bebişlerimiz. Kaç biberon denedim. Memeyi bırakıyor. Doktor kilomuza normal dedi ama mamayı az veriyormuşum, arttırmamı istedi. Göğsümden de max 50 cc çıkıyor çünkü. Çocuk aç kalıyor sanırım :(
Gmzomr Ricitos Canım ben sezaryenle doğum yaptım ilk gün sütüm yoktu hemşireler şırıngayla mama verdiler oğluma sende öyle deneyebilirsin inşallah öyle yer mamasını 😊
Miracefe EfeD30 anladım bizde 31 günlüğüz anne sütü de veriyorum ama sütüm az mama da 30 cc veriyorum doymuyor 60 cc veriyorum kusuyor şaşırdım ne yapacağımı
EfeD30 Miracefe bizim anne sütümüz yok iki cay kasigi anca cikiyo ilac niyetine o yuzden tamamen mamayla besleniyoruz biz. Ane sütunuz ne kadar geliyo sağıp baktiniz mi ona gore cc ayarlayabilirsiniz benm basta 30cc geliyodu sütüm 90 veriyosam 30unu sütten 60ını mamadan olarak veriyodum 90a tamamliyodum
Deletedmom444 annecrn geçenler de bende böyle bir post açtım bebeğin kilosuna göre benim bebeğim 3 aylık 6 kilo 60cc ile doyuyor
Deletedmom444 annecrn her öğün aynı olmaz biz her öğün aynı mı içiyoruz birgün 40 ile doyar diğer öğün 60 birde diğer bebekler ile kıyaslama dedi doktorumuz her bebek farklı doyar kilosu ile alakalı
annecrn Deletedmom444 bizimki 1,5 aylik bes kg olmus bugun goturdum doymuyor bizimki artik 60cc ile doktorum da 90cc anca zaten dedi
Egeninannesiii annecrn mamanın üstündeki cok fazla canıö, benim bebegim 5 aylık 2 saatte bir 100 cc içiyordu , 2 hafta önce 125le anca doymaya basladı simdi 150 yle doyuyor. Mamanın üstünde yazan ccler cok fazla
busrasahinn annecrn canım ben doktor tavsiyesiyle başladım mamaya sütüm az olduğu için 1 inde 2 aylık olucaz 1 aylıkken 3 saatte bir 90 cc dedi ama benim oğlum 100 cc ile doyuyodu ben öyle verdim şimdi 2 saatte bir 125 cc yiyo 🙈
Zeydbus annecrn bende uyandırmadım şahsen gece uyuduğu kadar uyudu şuan 2 ay 12 günlük ve gece yedikten sonra bazen 6 saate bazen 5 saat uyuyor değişiyor :/ bencede ellememek lazım siper türlü uykusu bölünüyor husursuz oluyor :) acıkınca uyanıyor kendisi :)
elifefe annecrn malesef benimde öyle bebeğim çok çok az emdi baştan beri mamayla besleniyoruz. Şuan 40 günlük, bebelac gold kullanıyoruz. İki üç saatte bir 90 cc veriyorum bazen 100 cc veriyorum
Burakxxx Bebeğim 40 günlük ve anne sütü yeterli gelmiyor galiba 4.5 kg kaç saatte bir ve ne kadar mama vermek gerekir lütfen yardımcı olunuz