annecrn ElifKaratas gelisimi acisindan sik sik beslenmesi lazim dedi ebe. Kirki yeni cikti ve geceleri uc saat uyuyor uyandirmaya kiyamasam da mama icin uyandirmaya calisiyorum dogru mu bilmiyorum 😔
ElifKaratas annecrn uyandırdığında emdikten sonra geri uyuyorsa iyi uyumuyorsa senin için zorluk olur
annecrn Daghan emzirmeyi de birakmadan mamaya devam edin mutlaka benimde sutum var yok gibi ben yine de veriyorum ne kadar icse kardir
EfeD30 annecrn basindan beri cok mama denedik bebelac sma kabiz yapti hipp iyi geldi ama kilo aldirmiyormus diye vazgectik evolvia da bi fark göremedim aptamil kullaniyoruz cok gaz yapti ama bebegime yarayan ve severekte ictigi mama aptamil. Gaz şurubuyla Onu kullaniyoruz suan. Gece uyandirmiyorum alarm kurmuyorum kendisi uyanip agladiginda veriyorum yinede bakiyorum saate bazen 2 saatte bazen 2bucuk 3 saatte uyaniyo mamaya. Mesela 2bucukta icmistik simdi mamaya uyandik saat 5
EfeD30 Miracefe 53 günluk 120 90 cc arası kullaniyoruz yatarken ve sabahlari 120 veriyorum gün icinde de 1sefer 120 veriyorum geri kalan zaman hep 90 veriyorum. Iki saatte bir aranıyo zaten acıkıyo mecbur uzatamiyorum zamanı 2 saatte bir veriyorum. Gecede kendi uyanıp agliyo o zaman da 2 bucuk 3 saati bulabiliyo
Miracefe EfeD30 anladım bizde 31 günlüğüz anne sütü de veriyorum ama sütüm az mama da 30 cc veriyorum doymuyor 60 cc veriyorum kusuyor şaşırdım ne yapacağımı
Elamm annecrn benimkide 1,5 aylık geceleri hiç uyanmıyor 12-1 gibi yatıyor beb uyandırmasam sabaha kadar uyuycak napcam bilmiyorum uyandırmıyım diyorum içim el vermiyor 🤷🏼♀️
annecrn Elamm bugun doktora gittik gece uyandiriyim diye sordum bir ayi gecti artik uc dort saat uyuyabilir dedi ama dort bes saati gecirme gecmesin dedi boylece yavas yavas uyku duzeni de oturur dedi
Ricitos Gmzomr hemen hemen aynıymış bebişlerimiz. Kaç biberon denedim. Memeyi bırakıyor. Doktor kilomuza normal dedi ama mamayı az veriyormuşum, arttırmamı istedi. Göğsümden de max 50 cc çıkıyor çünkü. Çocuk aç kalıyor sanırım :(
Gmzomr Ricitos Canım ben sezaryenle doğum yaptım ilk gün sütüm yoktu hemşireler şırıngayla mama verdiler oğluma sende öyle deneyebilirsin inşallah öyle yer mamasını 😊
EfeD30 Miracefe bizim anne sütümüz yok iki cay kasigi anca cikiyo ilac niyetine o yuzden tamamen mamayla besleniyoruz biz. Ane sütunuz ne kadar geliyo sağıp baktiniz mi ona gore cc ayarlayabilirsiniz benm basta 30cc geliyodu sütüm 90 veriyosam 30unu sütten 60ını mamadan olarak veriyodum 90a tamamliyodum
Deletedmom444 annecrn geçenler de bende böyle bir post açtım bebeğin kilosuna göre benim bebeğim 3 aylık 6 kilo 60cc ile doyuyor
Deletedmom444 annecrn her öğün aynı olmaz biz her öğün aynı mı içiyoruz birgün 40 ile doyar diğer öğün 60 birde diğer bebekler ile kıyaslama dedi doktorumuz her bebek farklı doyar kilosu ile alakalı
annecrn Deletedmom444 bizimki 1,5 aylik bes kg olmus bugun goturdum doymuyor bizimki artik 60cc ile doktorum da 90cc anca zaten dedi
Egeninannesiii annecrn mamanın üstündeki cok fazla canıö, benim bebegim 5 aylık 2 saatte bir 100 cc içiyordu , 2 hafta önce 125le anca doymaya basladı simdi 150 yle doyuyor. Mamanın üstünde yazan ccler cok fazla