SerraD-1823 Merhaba annelerim 1 yaş bebeğim ve diş sancısı çekiyoruz osanit diş topu kullanan var mı. Yada önerisi olan. Tetagil fayda etmedi
annekadin21 SerraD-1823 ben kullanıyorum ama pek fayda etmiyor gbi oda anlamadm yani çocuk gene uyanıyor gene agliyor
tostperisi SerraD-1823 ben kullanıyorum 5. Ayından beri neredeyse 2 kutu bitti biri yere döküldü attık umarım işe yarıyordur 😆
kucukprensannesi SerraD-1823 bende kullanmıştım iyi gelmişti. Eşim yurtdışından almıştı. Türkiyede satılıyor mu?
senmsii tostperisi Nasıl kullanıyordunuz acaba kaç saatte bir kaç adet veriyordunuz birde düzenli kullanınca faydası oluyor galiba
SerraD-1823 kucukprensannesi 3 eczane sorduk yok dediler. Sitesine mesaj attım WhatsApp üzerinde. Daha yanıt vermedi. E ticaret mağazalarında satışımız yok yazıyor osanit Türkiye sayfasında ama kendileri de bir cevap vermedi. Bilmiyorum
tostperisi SerraD-1823 Trendyol üzerinden almıştım ben hep aynı satıcıdan almaya dikkat ettim sadece çok sahtesi varmış sanırım
dlkuznnn SerraD-1823 tetagil hemen bitiyor osanit bi doktor sayesin de tanıştım çok faydası oldu için de 600 tane minicik toplar var uzun süre gidiyor . Ben çok memnun kaldım . Osanit zaten alman ürünü eczane de bulamazsınız trendyoldan almıştım .
bendenbirtanedahayok Eczacım sulandırdı ve şırıp gibi kullanıyorum açıkcası pek faydasını görmedim tetagil daha iyi gibi geldi
dlkuznnn SerraD-1823 benim almış olduğum satıcı da ürün bitmiş genel olarak baktığım da başka satıcı da gözükmüyor . Ara , ara kontrol etmenizi tavsiye ederim . Çünkü gerçekten etkili bi ürün ve uzun süre giden bi ürün .
tostperisi SerraD-1823 link veremiyorum sanırım organik bebek ürünleri diye bir satıcıdan aldım ben hep. Ama şu an baktım Trendyol’da da yok Hepsiburada‘da da yok satışı mı kalktı acaba
bendenbirtanedahayok SerraD-1823 6 aydan küçüktü sldığımızda bebekler için o şekilde öneriliyormuş sanırım