tostperisi SerraD-1823 ben kullanıyorum 5. Ayından beri neredeyse 2 kutu bitti biri yere döküldü attık umarım işe yarıyordur 😆
senmsii tostperisi Nasıl kullanıyordunuz acaba kaç saatte bir kaç adet veriyordunuz birde düzenli kullanınca faydası oluyor galiba
kucukprensannesi SerraD-1823 bende kullanmıştım iyi gelmişti. Eşim yurtdışından almıştı. Türkiyede satılıyor mu?
SerraD-1823 kucukprensannesi 3 eczane sorduk yok dediler. Sitesine mesaj attım WhatsApp üzerinde. Daha yanıt vermedi. E ticaret mağazalarında satışımız yok yazıyor osanit Türkiye sayfasında ama kendileri de bir cevap vermedi. Bilmiyorum
tostperisi SerraD-1823 Trendyol üzerinden almıştım ben hep aynı satıcıdan almaya dikkat ettim sadece çok sahtesi varmış sanırım
dlkuznnn SerraD-1823 tetagil hemen bitiyor osanit bi doktor sayesin de tanıştım çok faydası oldu için de 600 tane minicik toplar var uzun süre gidiyor . Ben çok memnun kaldım . Osanit zaten alman ürünü eczane de bulamazsınız trendyoldan almıştım .
bendenbirtanedahayok Eczacım sulandırdı ve şırıp gibi kullanıyorum açıkcası pek faydasını görmedim tetagil daha iyi gibi geldi
dlkuznnn SerraD-1823 benim almış olduğum satıcı da ürün bitmiş genel olarak baktığım da başka satıcı da gözükmüyor . Ara , ara kontrol etmenizi tavsiye ederim . Çünkü gerçekten etkili bi ürün ve uzun süre giden bi ürün .
tostperisi SerraD-1823 link veremiyorum sanırım organik bebek ürünleri diye bir satıcıdan aldım ben hep. Ama şu an baktım Trendyol’da da yok Hepsiburada‘da da yok satışı mı kalktı acaba
bendenbirtanedahayok SerraD-1823 6 aydan küçüktü sldığımızda bebekler için o şekilde öneriliyormuş sanırım
cheerfulmother SerraD-1823 tam bir haftada 300 tl birden arttı fiyatı. Bende dolap uygulamasından açılmamş skt si ileri tarihli buldum iki kutu aldım. Hatta almanyada bi komşumuz var ona da üç kutu sipariş verdim yani. Orda 12 euro muş
SerraD-1823 cheerfulmother tetagil de 600 lira olmuş. Osanit bulamayınca mecbur tekrar onu aldım. Annelik ve çaresizlik 😵💫🙂↕️