yasmin525_ demir2606 aşırı pahalı . Bu zam gelmemiş halı üstelik 4.ayda zam yapilcak kara kara onu düşünüyorlar çocukların okuluna yakın eşinin işine yakın olduğu için çıkmakta istemiyorlar .
demir2606 yasmin525_ Allah herkese vicdan versin sonrada kendi evlerimizi nasip etsin İnşallah kiracılık gerçekten çok zor
MrzBaby demir2606 yaa çocuk olunca çok sıkıntı oluyor sessiz ortamlar bulunamıyor fazla helede anlayışsız komşu olunca. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bizim burada kiralar uygun yani
gmzshn demir2606 konuşmayayı görüşmemeyi tercih edin 5 senedir kimseyle görüşmem kimse birbirini tanımaz
demir2606 gmzshn kimseyle konuşup görüşmüyorum. Üst kattaki ve karşıdaki komşu aşırı ses yapıyor bebeğim hiç uyuyamıyor gece 2-3 müzik açıyorlar son ses defalarca uyardık yukarda koşturuyorlar evi başımıza yıkacaklar
demir2606 denizalismom milletimiz nekadar aç gözlü ya en ufak bir olay olunca ondan yararlanıyorlar hemen
demir2606 sebur ay inanın çok sevindim İnşallah rabbim benimde kendi evime geçmemi nasip eder bebekle hamileyken ordan oraya sürükleniyoruz kirada
demir2606 kuby_ of maalesef kimse insanlıktan anlamıyor gece 2-3 demeden gürültü müzik bebeğim hiç uyuyamıyor Allah bizlerede kendi evimizi nasip etsin inşallah
kuby_ demir2606 aminnnnn ama bundan sonra yine kirada olursam en üst kattan tutucam en üstte ben olayım bari kimsenin gürültüsünü çekmem
demir2606 Duygudikicidkc Karabağlarda yaşadım annemler orda oturuyor ama maalesef oralarda çok pahalandı:/
prenses_prens_Annesi demir2606 12 ,15 falan şimdi .bizimki her sene zam oluyo .2.500 di 5 oldu ev sahibi bizim iyidir şükür.bize sordu mesela zam yapacaginda☺️
hunilimomy demir2606 biz 4 senelik kiracıyız bu sene tayinciyiz kavga dövüş ikna ettik bu fiyata yoksa 20 bin dediler ayni apartmanda üst katıma 75 metrekare evin bi düzeni yok cok şükür bu sene kurtuluyoruz