demir2606 Selam Hanımlar hangi ilde yaşıyorsunuz ve kiranız ne kadar? Biz ne yazıkki iğrenç komşularla birlikte yaşıyoruz bebeğim 4 aylık ve taşınmak istiyorum ama fiyatlar uçmuş durumda sizlerde durum nasıl nekadara oturuyorsunuz
ase95 demir2606 İstanbul, Küçükçekmece’deyim minicik eve 25.000 tl veriyoruz şaka gibi bende taşınmak istiyorumm :(
Elfgrn demir2606 maalesef annemler İstanbul’da 4. Leventte 21.500 oturuyorlar. Allah yardımcımız olsun herşey ateş pahası
kubraerol Tubatgn bende Ankara Mamak akderedeyim 12 bin ödüyorum natayolunda 7000 bine nasıl ev buldunuz ev sahibiniz çok iyimiş
iki_prensesannesi demir2606 2+1 kot -2 de 1 odası güneş görüyor 1.5 senedir oturuyorum 7.500 Ankara Mamak’ta
meleklerinannecigi iki_prensesannesi merhaba ankara mamakda eşimin işinden dolayı 6 ay kalma durumumuz var 2 çocuk anne baba kalabilecek şekilde eşyalı güvenilir apart vs varmı sahibenden bakıyoruz ama hiç bilmediğimiz için sıkıntılı yerlerden tutmayalım veya şu bölgeden mahalleden uzak durun dediğiniz sıkıntılı yerler varmı acaba
altaylardantunaya demir2606 şuan babamların evine geçtik ama 3 ay önce izmir urlada 22.500 ödüyorduk 2+1 eve
Tubatgn demir2606 Sağ olun, daha zam ayı gelmedi. En az 13-15 olur gibi. Ama bu evi istemiyorum. Dua edin çıkayım.
iki_prensesannesi demir2606 ne uygunu şuan ev bakıyorum cikicam Allah nasip ederse en düşük kira 13.000 oda şehre uzak yerlerde yani ilcelerde falan yada çok çok eski binalarda
demir2606 Tubatgn insanın evinin içine sinmemesi çok kötü bende taşınalı 7-8 ay olucak hamileyken taşındım ama ne ev içime sindi ne bebek inanın bebek olmasa 5 dk durmıcam. Rabbim yardımcımız olsun