demir2606 helinmihra millete 20 bin ucuz geliyordur şimdi ama aslında pahalı Hakkımızda hayırlısı olsun
1prensessannesi demir2606 izmir menemen havuzlu sitede 22500 tl aidat da 2500 25 bin toplam. Kilerli ebeveyn banyolu genis bir ev. Ama 1 seneye kadar kendi evimizi alacağız inşallah.
demir2606 1prensessannesi adınıza çok sevindim güle güle oturun İnşallah rabbim bizlerede nasip etsin
meleklerinannecigi iki_prensesannesi merhaba ankara mamakda eşimin işinden dolayı 6 ay kalma durumumuz var 2 çocuk anne baba kalabilecek şekilde eşyalı güvenilir apart vs varmı sahibenden bakıyoruz ama hiç bilmediğimiz için sıkıntılı yerlerden tutmayalım veya şu bölgeden mahalleden uzak durun dediğiniz sıkıntılı yerler varmı acaba
iki_prensesannesi meleklerinannecigi her mahallede pislik var malesef ama apart tarzı bakıyorsanız Cebeci de sutudyo daireler var diye biliyorum yada Kızılay çevresi olabilir oralar daha iyi buralara göre
Minnakordek demir2606 çok pahalı bir şehir bence iki memur zor geciniyoruz burda 20 yıllık TOKİ 85 MT ev 15 olmuş
demir2606 semosderler amin maalesef yapmak için yapılmış o daireler ne insan girer yaşar ne başkası çok zor İnşallah gönlüne göre ev bulursun
semosderler demir2606 kesinlikle öyle , yarın bakıcaz ramazan gelmeden yerleşmek istiyorum hem çocuk hem ev hem oruç çok zorlar yoksa , Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
demir2606 Seymanur9 Rabbim sonumuzu hayır etsin 30 bini eve verdikten sonra millet kendine yiyip içemeye ne harcasın
demir2606 Yasem1n diğerlerine göre bir nebze iyi ama yinede konya büyük bir şehir değil bence zamlanmış hali 10 falan olmalıydı
demir2606 agzimizin_tadi_kacmasin vicdanlı kim kaldı ki evet ev sahipleride para alması gerekiyor ama asgari ücret 22 binken sen nasıl 40 isteyebiliyorsun