aryaliya2024 demir2606 evet ama yazlık bölge genel olarak eski binalar 15 den başlıyor normal daireler 20 ve üzeri malesef ki
alparslan14subat İstanbul Fatih benimde 11 aylık oğlum var ev sahibi senede ikinci zammını yapıp,evi satılığa çıkarınca taşındım 1 hafta oldu 18500 kiram şu an
ikitosbikannesi demir2606 eşimin dükkanı ve işi dolasıyla taşınmak zorunda kaldık çok pişman olduk ama evimin içini sıfırdan kendim yaptırdım sitede kiralar 20-23 arası değişiyor ve en bakımlı daire bizimki. Kiracı çıkmıyor evimizi satıyoruz şuan
nazlimom_ demir2606 bizim kendi evimiz ama orta katta 20 bine vermişti kirayi 15 düştüler Ankara/mamak
maygirl demir2606 kiracı değilim.karşı 2 dairem iş yerinden arkadaşlarım oturuyor biri 20 bin digeri 27.5 ödüyor
farelikoyunkavalcisi demir2606 hiç ev yok olanı da ev sahipleri bu şekilde veriyor çok acımasız olmuş insanlar 🥹
demir2606 farelikoyunkavalcisi Allah herkesin gönlüne göre versin daha uyguna vereceklerine daha pahalıya veriyorlar
busbar demir2606 ayn baya pahalanmış bn yine uyguna otueuyom merkez değil birde 20 25 ten başlıyor şimdi fiyatları
kuby_ demir2606 aminnnnn ama bundan sonra yine kirada olursam en üst kattan tutucam en üstte ben olayım bari kimsenin gürültüsünü çekmem
Duygudikicidkc demir2606 aynen canım ve buradaki binalar çok eski hani yeni bina değil ev yeni değil karşı bina yeni 40 bin kira
demir2606 Duygudikicidkc insanlar 40 bin isteyebiliyorlar da ya sanki yazlık yer neredeyse 2 asgari ücret Allah sonumuzu hayır eylesin
nisagulce demir2606 Ankaradayım 2+1 eski yapi 12.000 oldu ev hem küçük hemde kullanıssz 3 çocukla mecbur oturuyoruz çıksak bir sürü masraf olacak
demir2606 nisagulce evet taşınmak çok zor ve çok maliyetli Rabbim kendi evlermizd geçmeyi nasip etsin