Mathildamom Selin3434 3 ay kadar kullandım doğumdan sonra. Şu an kullanmıyorum artık yükselmiyor bebeğim 8 aylık
Selin3434 Yesimmmmm ben de dahiliyeye gittim orada alfamet verdiler bana da günde kaç tane kullanıyorsunuz
Selin3434 Yesimmmmm bana da doktor alfamet verdi daha dün başladım emzirirken korktum açıkçası o yüzden yazdım size de
Yesimmmmm Selin3434 dahileye doktoru bana alfamed sabah akşam kullan demişti ama hiç işe yaramadı daha sonra kardiyoloji doktoru norvasc verd şuan onu kullanıyorum
Selin3434 Yesimmmmm günde 6 tane alabilirsin dedi dahiliye dün kullandım 16 17 lerdr olan tansiyon bugün 13, 135 falan bende bu sabah bi tane aldım takıp ettiriyo inşallah faydası olur
Selin3434 Yesimmmmm çok soru soruyorum ama alfameti bi anda mı kesti doktorunuz norvacsa nasıl başladınız
babygirlandcatmom Mathildamom geçmiş olsun Işık-yüksek ses ve stresten uzak durun onlar çok etkiliyor ben de çok dikkat ederdim yediklerime ama en ufak stres tansiyonumu 16-17 ye çıkarırdı hamileyken o yüzden doğuma aldılar beni
Selin3434 Kelebekkk---12 doktor bana da bu ilacı yazdı ama çok uykum geliyor size de böyle bi etki yaptı mı
Yesimmmmm Selin3434 evet bı anda kestim norvasc verdiği gün kullanmaya başladım zaten doktora gittgim gün ilaç kullanmamıştım
mavii_98 Selin3434 n ile başlıyordu geçmiş zaman ismini hatırlamıyorum ama evet emzirirken kullandım ismini hiç hatırlamıyorum