karan52 sabahları hep düşük çıkıyor gün içinde de öyle. Akşam yemeklerden sonra biraz yükseliyordu onda da 125/82 falan gibi. Sonra ilacı bıraktım sabahları zaten düşük diye almıyordum akşam yemekten sonra almaya başladım. Doktor tamamen bırak dedi. Evet stres çok alakalı zaten panik ataklı bi insanım. Kendimde psikolojik olarak iyi değilim. Bir şeylere stres oldum kendimi kötü hissettim derken yeniden tansiyon ölçmeye başladım çok yüksek çıkmıyordu ama sabah 10/7 çıkarken 123/82 çıkmaya başladı ben korkudan yeniden ilaca başladım iki gece 14/9 13/9 falan çıktı iyice panik yaptım ilaç içip yattım falan. Yeniden tansiyon bela olmaya başladı. Dün gece ki kadar hiç olmamıştım çıksa bile belirti vermezdi. Dün felaket başım ağrıdı enseden başladı iyice korktum. İki haftadır zaten sürekli kafamda ısınma, karıncalanma var ama ölçmeme rağmen o anlar normal çıkıyordu tansiyon. Ne yaşıyorum bilmiyorum artık bitsin istiyorum. Gece beyin MR çekimim var. 6 şubatta da tansiyon holterim var o zamana kadar artık tansiyon ölçmeyi düşünmüyorum sadece ilacımı alıcam.