Dedektifgadget kaderecrin hadi hadi gel seni seveyim hadi hadi gel seni öpeyim bunu biz uydurduk Taçlı kızım 😍
cennetkusum16 kaderecrin Şimdi ben buraya Bakkal Amca ve Ferdi Tayfurun Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadime’nin düğününde halay çekelim yazsam çok gulmezsiniz inşallah ajdkfkfkfk 😁🤣
bsr9696 kaderecrin Kayahan minicik sevdacik hamile olduğumdan beri dinliyorum ve her seferinde ağlamaklı oluyorum 🥺
uykusuz_her_gece kaderecrin bu ara uyumak ve sakinleşmek için uyku perisi favorimiz. Ama söz konusu dans etmekse apt favorimiz 🤣
edaidilakin Bursalı mısın kadifeli gelin ve Aman yolla Beyoğlu na yolla şarkısı, kırmızı balık gölde ve uyurken benim annem güzel annem 😂❤️🌸
cicimom55 kaderecrin ben Mabelci biri olduğum için bebisime Mabel zehri verdim. En sevdiğimiz ninni Mabel matiz ’den Kül Hece… 🥳 Bir de Selami Şahin Seninle başım dertte, başımın tatlı belası.. İlk doğduğunda kucağımda bunları söylerken uyurdu hemen ay 🥲
sadeturkkahvesi11 kaderecrin Mansur ark - Silinmez şarkısı duyunca gülüyor bana bakıyor ve oynamaya başlıyoruz 🤣🥰💖
kardelen1209 kaderecrin kutu kutu pense meyveler 😁 kirmızi balık kukilii 😁 bazen roman dinliyoruz pop falan ama sarmiyo 😁