TulayGeriDon kaderecrin ben taçlı kızım ı seviyorum Kızım da tarik mengüç den iki yüzlüler i seviyor 🤦🏼♀️😁
9793selaam kaderecrin taçlı kızım şarkısını ilk hamileyken dinlemiştim ve çok etkilenmiştim ağlamıştım hem hormonsal hem çok hoşuma gitti o yüzden o şarkı bizim 😄🙂💕
gzdeumay kaderecrin Sezen Aksu “Seni Yerler” 😂 2 aylıkken başladık şu an 4.5 aylığız her gün dinliyoruz ağlarken bile bi anda susuyor. Şarkı tıklanma rekoru kırıyor sayemizde😂
condomkursunu kaderecrin ben ona sürekli sunshine söylüyorum çok seviyor 🥰 babasıyla gülhane parkı falan cem karaca gitar eşliğinde. Karnımdaykenden beri müziğin içinde şimdi 6 aylık gitarı görünce deliriyor 😂
melonka54 kaderecrin çocuklar için esmaül hüsna var ya onu dinliyoruz bizde uyudum uyandım elhamdülillah ile başlıyor 😍
Dedektifgadget kaderecrin hadi hadi gel seni seveyim hadi hadi gel seni öpeyim bunu biz uydurduk Taçlı kızım 😍
cennetkusum16 kaderecrin Şimdi ben buraya Bakkal Amca ve Ferdi Tayfurun Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadime’nin düğününde halay çekelim yazsam çok gulmezsiniz inşallah ajdkfkfkfk 😁🤣
bsr9696 kaderecrin Kayahan minicik sevdacik hamile olduğumdan beri dinliyorum ve her seferinde ağlamaklı oluyorum 🥺
uykusuz_her_gece kaderecrin bu ara uyumak ve sakinleşmek için uyku perisi favorimiz. Ama söz konusu dans etmekse apt favorimiz 🤣