kezbangokce Bizim de huysuzlandığında ağlama krizlerinde sakinlemesi için mujgan ve tepecikli mi roman havaları uyumaya geçerken sakinleşme evresinde bebeğin beşiği camdan ve benim söylediğim bir ilahi 💕💕💕
emirtalhagngr kaderecrin sen benim mucizem sen umut tomurcuğumsun on yıl sonra tüp Bebekle anne oldum da❤️😉
TulayGeriDon kaderecrin ben taçlı kızım ı seviyorum Kızım da tarik mengüç den iki yüzlüler i seviyor 🤦🏼♀️😁
9793selaam kaderecrin taçlı kızım şarkısını ilk hamileyken dinlemiştim ve çok etkilenmiştim ağlamıştım hem hormonsal hem çok hoşuma gitti o yüzden o şarkı bizim 😄🙂💕
gzdeumay kaderecrin Sezen Aksu “Seni Yerler” 😂 2 aylıkken başladık şu an 4.5 aylığız her gün dinliyoruz ağlarken bile bi anda susuyor. Şarkı tıklanma rekoru kırıyor sayemizde😂
condomkursunu kaderecrin ben ona sürekli sunshine söylüyorum çok seviyor 🥰 babasıyla gülhane parkı falan cem karaca gitar eşliğinde. Karnımdaykenden beri müziğin içinde şimdi 6 aylık gitarı görünce deliriyor 😂
melonka54 kaderecrin çocuklar için esmaül hüsna var ya onu dinliyoruz bizde uyudum uyandım elhamdülillah ile başlıyor 😍