UrbanMom suhedaaaaa öncelik sağlık. sonrasında bol para ev ve araba istiyorum. manifest gerçek olursa buralara yazarım :D
defnemomm_ suhedaaaaa Yiyen çocuk.. uyuyan çocuk.. Bize ait bir ev.. hepsinden önce benim ve evlatlarımın sağlığının yerinde olması . Kafi 😁😁 Amin 🙏🏻
pnr_72 Bir sürü yazacağım şeyler var ama kısaca Allah’ım hayırli güzel bir şekilde beni çok zengin yap amin 😅😂
Dedektifgadget suhedaaaaa kızıma, bana, eşime sağlık huzur, hayırlı ömür ♥️🤲🏻 Maddi güç 🤍🤲🏻 Manevi güç 🤍🤲🏻 Kahve makinesi 😅😍 2+1 bize ait ev 🏡
mihra69 suhedaaaaa eşimle kızımla ve sevdiklerimle mutlu huzurlu sağlıklı bolluk ve bereket içinde geçen bir ömür. Eşimle bol muhabbetli aşk dolu sonsuz bir evlilik hayatı. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek. Temiz bir zihin ve ruh nasip et Allahım. Aminnnn ### 🩷🌸🫶🏻😌🤲🏻
hira27 suhedaaaaa suhedaaaaa bana ve aileme sağlık huzur ve bol para bahçeli ev cocuklarım guzel sekılde oynasınlar park duzeltelım onlar ıcın aldım kabul etdım 👍
girlmomm suhedaaaaa bana ve aileme şifa 🙏 🌸 eşim için smhpib🙏 hepsinin kısaltması 😂 Bana araba, dyson süpürge ve dyson saç airstrat 🙏 Anneme babama bol kazanç bereketli 🩷💜 Kızım için de huzur mutluluk neşe ❤️
beybimomm suhedaaaaa bana ve aileme sağlık ve huzur mutluluk 🤲 Evimizi yok bir ev istiyorum 3+1 olsun 😁 Çocuklarıma eşime iştah ve bol kilo 😂🥰
Pelineyy suhedaaaaa Esime cocuklarıma ve bana saglık sıhat, mutlu ve huzurlu bir yaşam. Kötülüklerden kötü insanlardan uzaak rahat dolu bir hayat… güzel ve zevkimle dösenmiss bir ev :)
1eminesel Aileme, sevdiklerime ve bana; sağlık, mutluluk, huzur, para, ev, araba, kimseye muhtaç etmeyecek ve kimseyi özendirip hasetlendirmeyecek, nazarsız bir hayat + bana severek yapabileceğim aynı zamanda evladımla ilgilenebileceğim bir iş🙏
Bebislerhakkinda suhedaaaaa 2025 manifestim: Sağlık🪽 Aşk💘 Bereket 💵 Kurutma makinesi🫧 Dyson süpürge ve şekillendirici 🧹 Sifir Araba🚘 Beştaş pırlanta 💍😄
Pisi suhedaaaaa yemek yemeyi seven çocuklarım Uyunayınseven çocuklarım Sağlık mutluluk huzur Bir araba ☺️ Gözüke bir ömür Aldım kabul ettim