Always-be-happy_Always-smile uykusuzanne__ Allah size iyi sabır vermiş. Ben aynı durumda olsam napardım düşünüyorum burda park etmek bazen zor oluyo zor yer buluyo kavga ettiği falan oluyo. Her gün bir sileceği kırardım. 2 Haftada bir tekerini patlatırdım her defasında farklı tekeri patlatırdım. Baktım arabam arabam diyo hala hormonların etkisiyle gözünün önünde kundaklardım. Sxxçarım öyle arabaya da vasiyete de al sana morluğum derdim. Rabbim almış elinden bi şekilde. Bi şeye körü körüne tutulursa insan Rabbim onu onunla sınar.
uykusuzanne__ Always-be-happy_Always-smile haha diyordum zaten 🤣🤣🤣🤤bak arabanı kırarım diye seni şikayet ederim diyordu bana🤔
Always-be-happy_Always-smile uykusuzanne__ Demek ayrı yapmak ayrı bir şey. Silecek ve teker olayında haberim yok gibi davranırdım. Hatta üzülüp teselli ederdim falan. En son kundaklama durumunda derdim ben yapmıştım diye.
Always-be-happy_Always-smile uykusuzanne__ Valla yeter ki o konuma gelmiyim o da kul yapısı bozulur ya da kör nokta denen bi şey var. Her açıyı almıyo ya
gokhaninannesi suhedaaaaa aileme sağlık huzur para 💴 Bana da çokça ilgi hediye Güzel bir evim olsun işim olsun aldım kabul ettim 777 amin
zeynepyusufaslan suhedaaaaa ailemle sevdiklerimle sağlı, uzun ömür Evladımın bi ömür güzel insanlara denk gelmesi , hayırlısıyla uzun ömrü olması Bi de maddi manevi bol rızıklar amin aldım kabul ettim 😅😅😅🫠🫠🫠
meltemsrcydm Sağlık, mutluluk , pozitif insanlarla dolu bir çevre , annemin kafa yorduğu şeylerin yoluna girmesi hep mutlu olduğunu görmek , kesintisiz uyku ve bir de ailesine sahip çıkıp arkasında duran bir eş ✨777
Pogcayanakannesii suhedaaaaa öncelikle Eşime çocuklarıma anneme babama sağlık. Evimize huzur ve bereket ve daha fazla aşk arabamızın borcunu bitiririz inşallah sonra gönlümüzce geniş bir ev oğlumun problemlernijşn bitmesi ve akıllı uslu sakin bir çocuk olmasııı Annemin artık mutlu olması koltuk yıkama makinesi yeni evv yeni eşyalar aldım kabul ettim 777
suhedaaaaa suhedaaaaa Ayyy kızlar kızlarr işe yarıyorrrr 🌸🦋💖 Ayyy süpürgem olacak 🌸🌸🦋🦋 çok heycanlandımmm çok 🌸💖🌸 manifestlemeye ve dua etmeye devammm 💖🌸🦋
suhedaaaaa suhedaaaaa Bugün süpürgeme kavuştum 🥰🥰🥰🥰 İnşallah diğer manifestlerim de gerçekleşir ve onları da yazarım 💖🦋💖🌸💖🦋💖