[silindi] suhedaaaaa seneye bu zamanlar sağlık ve sıhhat üzre, yeni yapı geniş ferah güzel evimde kızımla ve eşimle kahvaltı yaparken bunu okumayı nasip etsin Allah’ım ❤️ SS alicam o zaman tekrar bu posta yazarim inşallah 🙏🏻
suhedaaaaa emirtalhagngr Bi de bana demez mi çeyiz alışverişi yapılırken neden aldırmadın diye 🤦♀️ iyilik de yaramıyor valla o zaman aldırmadıysam, zaten bir sürü masraf var bir de onu çıkarmayalım, diye düşündüğüm için aldırmamışımdır yani.
emirtalhagngr suhedaaaaa bende halilari değiştirelim bı farklı alalım diyor niye alışveriş yapınca koyu renk almadın on yıl öncesinden bahsediyor 😀😀
mickeyy suhedaaaaa Başvuru yaptığımız vizemizin onaylanması ve ABD ye göç etme. Aldım kabul ettim 777🤭🫠
Hatice571 uykusuzanne__ nacizane fikrim. Kredi ile alınan ev para her ne ise bereketi olmuyor. Faiz haram rabbim razı olmuyor . Diğer türlü almak da zor ama rabbim yardım ediyor. İnşallah herşey gönlünüzce sağlıkla olsun
Always-be-happy_Always-smile uykusuzanne__ Allah size iyi sabır vermiş. Ben aynı durumda olsam napardım düşünüyorum burda park etmek bazen zor oluyo zor yer buluyo kavga ettiği falan oluyo. Her gün bir sileceği kırardım. 2 Haftada bir tekerini patlatırdım her defasında farklı tekeri patlatırdım. Baktım arabam arabam diyo hala hormonların etkisiyle gözünün önünde kundaklardım. Sxxçarım öyle arabaya da vasiyete de al sana morluğum derdim. Rabbim almış elinden bi şekilde. Bi şeye körü körüne tutulursa insan Rabbim onu onunla sınar.
Elvinemine Cok sukur ev var araba var .es var çocuk var para idare ediyor . Sagligimiz cok şükür yerinde .amma iştahli bir cocuk olsun isterdim kizim amma nafile🤦🤔
mom97X suhedaaaaa 🪻Sağlık ve Huzur 🪻Eşime kalıcı hayırlı kazançlı bir iş 🪻Güzel bir müstakil ev 🪻Çocuğumun artık uysal hiç yormayan iştahlı olması 🪻Hızlıca kilo almak
bisenakillisinzaten suhedaaaaa 💖 Tek katlı müstakil bir ev 💖 En kalitelisinden çamaşır makinesi ve kahve makinesi 💖 Çocuklarımın sağlığı ve mutluluğu
ElisaMom_ suhedaaaaa Aileme eşime cocuguma ve bana sağlık💐 Para para para🤑 Bana bir araba🚗 Dyson ve kurutma makinesi🥳 Aldım kabul ettim 777🤩
seray2023 suhedaaaaa öncelikle sağlık sonra oğlumun derin uyku çekmesi günlük uykularını alması ikinci çocuk huzur mutluluk para